fbpx
Skip to main content
Dajana

ISTAKLA PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Dajana Paunović otkrila mnogo toga što nismo znali

Foto: Youtube printscreen/nedeljaplus
Ovo nikada nije rekla...

Voditeljskom poslu Dajana Paunović posvetila se u potpunosti, a u poslednjem intervjuu, a prvom nakon razvoda od Žike Jakšića između ostalog ističe da joj u poslednje vreme jako prija to što se u medijima često pojavljuje zbog svog posla, a ne zbog svog privatnog života i ne krije da bi se možda ponovo vratila na scenu i snimila novu pesmu.

"Oženjeni biznismeni šetaju klinke, a ja treba grobno mesto da rezervišem?" - Rakočevićeva BRUTALNA

Dajana Paunović
Foto: Srbija Danas

Na pitanje da li bi se možda vratiti i pevanju, kao što se vratila i voditeljstvu, Dajana je dala odgovor koji će sasvim sigurno obradovati njene fanove.

- Nekoliko puta sam se ja vraćala poslu, međutim, to je bio splet okolnosti da nikada nisam dala svoj maksimum, niti sam se nešto duže time interesovala i bavila. Tako je bilo i kada je muzika u pitanju. Za sada ne planiram da se vraćam muzici, zaista sam ponosna na sve pesme, spotove, i lepi su i drago mi je da ih imam iza sebe. Tako da za sada ništa tu ne bih menjala, ali nije isključeno da nekad opet snimim neku pesmu koja bi sigurno bila pop-zabavna muzika, jer je muzika prosto deo mene. Voditeljstvo sam zavolela, isto sticajem okolnosti. I na moje veliko zadovoljstvo, sada sam na Pinku, prezadovoljna sam, to je jedna velika kompanija koja mladim osobama zaista pruža širok spektar mogućnosti - rekla je lepa voditeljka.

JEZIVE OPEKOTINE, OTVORENE RANE... Srpska glumica i manekenka zgrozila fanove

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd