Skip to main content
Jelena Karleuša, Duško Tošić

SVE AFERE I SKANDALI IZ BRAKA KARLEUŠE I TOŠIĆA: Detalji svedočenja na sudu, prijave za nasilje, p*rno scene

Foto:Youtube printscreen/Zvezde Granda/Instagram printscreen/DuskoTošić
Rešili da stave tačku na njihov brak!

Pop ikona Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

Ona se oglasila na Instagramu i otkrila razloge koji su doveli do njihovog razvoda.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva naša imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraćr tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem.

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA! Evo još koliko dugo će Ceca biti deo žirija "Zvezda Granda"

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA! Evo još koliko dugo će Ceca biti deo žirija "Zvezda Granda"

DVA KUPATILA, SAUNA I PAPRENO SKUPA ODEĆA: Novi garderober Jelene Karleuše je bezobrazluk od luksuza

DVA KUPATILA, SAUNA I PAPRENO SKUPA ODEĆA: Novi garderober Jelene Karleuše je bezobrazluk od luksuza

STRAVIČNI DETALJI - Srpsku pevačicu SILOVAO SVEŠTENIK: "Nosiću TRAUMU DOK SAM ŽIVA!"

STRAVIČNI DETALJI - Srpsku pevačicu SILOVAO SVEŠTENIK: "Nosiću TRAUMU DOK SAM ŽIVA!"

U domaćim medijima se već godinama dovodi u pitanje odnos ovog bivšeg bračnog para. Pre par meseci je kao bomba odjeknula vest da je Jelena prijavila Duška za nasilje u porodici. Iako su zvanično u braku od 2008. godine, spekulisalo se da je njihov brak već godinama bio na klimavim nogama, te da dvoje supružnika ne uživaju u ljubavi kako je to bilo pre više od deset godina.

Zajedno su dobili dvoje dece - ćerke Atinu i Niku. Međutim, kako su mediji u Srbiji pisali, njihov brak je na klimavim nogama od 2019. godine, kada je u javnost isplivala navodna afera koju je pevačica imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješem.

Mediji su mesecima spekulisali da se bračni par nakon toga rastao. Međutim, Duško, koji inače ne živi u Srbiji, nastavio je da dolazi i posećuje porodicu u zajedničkom domu.

Karleuša i Duško su se, međutim, tada otpratili sa Instagrama, a Duško je obrisao i sve zajedničke fotografije koje je imao sa svojom suprugom.

Karleuša je više puta demantovala da je njihov brak na klimavim nogama, ali su se od tada retko pojavljivali zajedno u javnosti - jedino na sahrani Karleušine majke Divne.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Kako su svojevremeno pisali domaći mediji, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, pre dve godine pevačica je navodno rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Pevačica se kasnije navodno predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Podsećamo, nakon porno-afere koja je odjeknula širom regiona, a u kojoj su glavni akteri Jelena Karleuša i fudbaler kluba AEK iz Atine Ognjen Vranješ, pevačica je prvi put posle dve godine od skandala priznala da je htela da oduzme život nakon što su u javnost isplivale fotografije na kojima se vidi kako obnažena preko video-poziva razgovara sa sportistom. Pevačica je s knedlom u grlu progovorila o skandalu o kom se danima pisalo, a zbog afere s Vranješom tvrdi da joj je brak s fudbalerom Duškom Tošićem zapao u krizu.

- Htela sam da se ubijem kad su isplivale moje gole fotografije, a koje je u javnost plasirao Ognjen Vranješ. On je zloupotrebio naš razgovor, printskrinovao je sve dok smo pričali preko video-poziva. Vranješ je sve to uradio bez mog znanja, krišom. Kasnije je sporne fotografije dao medijima i od tog trenutka moj brak sa Duškom je u krizi - rekla je Jelena i dodala da ni u ludilu nije pomišljala da je Vranješ spreman da joj na takav način napravi pakao od života, kao i da joj uništi brak i karijeru.

Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ, Duško Tošić
Foto: Srbija Danas - MN Pres - Twitter printscreen/karleusastar

Karleuša je na ročištu tvrdila da nikada nije imala intimne odnose s Ognjenom, kao i da je slučajnost da su se u isto vreme na istom mestu našli u Atini.

- S Ognjenom nikada nisam imala s*ksualne odnose, nikad ga nisam dodirnula - rekla je Jelena, a kada su je pitali da li je bila s njim u Atini u Akropolju, o čemu svedoče fotografije, pevačica je odgovorila:

- Istina je da sam bila u Atini u isto vreme kad i Vranješ, ali ne s njim. Jednostavno, tako se pogodilo, to je bio samo splet okolnosti i nikakav dogovor nije bio u pitanju.

- Nijednog trenutka mi nije palo na pamet da bi Ognjen mogao da uradi tako nešto, to me je razbilo. Dugo posle toga sam imala suicidne misli, svašta mi je padalo na pamet - pričala je Jelena na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu dok se prisećala razgovora s fudbalerom, u toku kog mu je pokazivala intimne delove tela, dodirujući se po međunožju, ne znajući da će on to kasnije iskoristiti protiv nje.

Kako je tada "Srpski telegraf" prenosio, pevačica je objasnila da je, i pored crnih misli, sebi govorila da je najvažnije da ostane jaka zbog dece i da sve može nekako da se pregura.

- Svašta mi je prolazilo kroz glavu, razne crne misli i ideje, ali sam sebi govorila da moram da ostanem jaka. Nije bilo lako da opet stanem na noge, međutim, bila sam i ostala borac. Kako sam to preživela i kakav pakao su moja deca prošla zbog svega toga, to samo ja znam - rekla je pevačica.

Karleušina afera s Ognjenom Vranješom dovela je do toga da joj se brak raspadne za nekoliko sati, ali su se Duško Tošić i pevačica dogovorili da nastave da žive zajedno zbog dece. Uprkos tome što je bilo evidentno da ništa više nije kao pre, JK je svaku priliku koristila da javno priča o tome kako joj u braku cvetaju ruže, a na letovanje sa ćerkama Atinom i Nikom gotovo svaki put su išli odvojeno.

Podsećamo, JK je teško podnela činjenicu da su njene gole fotografije bile svuda po internetu i na naslovnim strana, pa je mesecima nakon skandala na društvenim mrežama pisala da je u pitanju bila samo dobra foto-montaža, te i da mediji s Ognjenom žele da joj napakoste i rasture brak.

- Povodom sadržaja koji kruži internetom želim da izjavim sledeće: Na većini fotografija se ne nalazim ja i reč je o foto-montaži koju svako malo veštiji s kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane kako bi se naudilo mojoj porodici i meni. Apelujem na medije i ljude s društvenih mreža da ne učestvuju u ovome. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati - pisala je tada Karleuša na Instagramu.

BONUS VIDEO: Novi garderober Jelene Karleuše: 2 kupatila i sauna

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
29 Beograd