fbpx
Skip to main content
Karleusa Milica

"KOSTI PREDAKA VAM SE PREVRĆU!" Karleuša stala u odbranu Milice Pavlović: "Bagro, napadate ŽENU!"

Foto: YouTube/printscreen/Milica Pavlovic/Miligram
"Na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo."

Pevačica Jelena Karleuša stala je u odbranu koleginice Milice Pavlović zbog velikog broja negativnih komentara povodom njenog stajlinga u novom spotu "Crne noći", u kojem je, kako je rekla, želela da predstavi Kosovku devojku kao simbol žene sa Balkana.

Pavlovićeva u pomenutom videu oponaša čuveno umetničko delo "Pijeta" Mikelanđela Buonarotija (prikaz Bogorodice koja pati nad mrtvim sinom Isusom Hristom, tek skinutim sa krsta, u naručju). Ovaj potez je izazvao masovne reakcije na društvenim mrežama (detaljnije klikom OVDE).

Tanka je linija između postavljanja granica i MEŠANJA U ŽIVOT: Ovo je najveća GREŠKA koju RODITELJI mogu da naprave!

Tanka je linija između postavljanja granica i MEŠANJA U ŽIVOT: Ovo je najveća GREŠKA koju RODITELJI mogu da naprave!

Bilo je i pojedinih javnih ličnosti, kao što je bokser Marko Nikolić, koji je osudio postupak mlade pevačice zbog istorije i onoga što Kosovka devojka predstavlja.

Milica Pavlović
Milica Pavlović
Foto: Youtube printscreen/Milica Pavlović

Sa druge strane, Karleuša je javno podržala Milicu u svojoj ideji koju je predstavila kroz spot, a osvrnula se i na ljude, kako je napisala, šatro patriote koji su negativno komenarisali postupak pevačice.

- Vidim, sjatila se gomila šatro patriota, kik boksera iz haustora, ološa, propalih fudbalera i ostale bagre, pa muški, po dobrom starom običaju napadaju jednu ženu. Zapamtite moje reči, najgora srpska bagra je upravo ona koja se krije iza lažnog patriotizma, vere i skaradnih tetovaža! Preci im se stide tih pi*ki koji javno napadaju žene! Kosti im se prevrću! - napisala je Jelena i dodala:

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Instagram Printscreen/karleusastar

- Pa čak i imaginarni lik Kosovke devojke plače od smeha, jer na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo, oni bi bili zauzeti makljanjem žena i davanjem intervjua! Milici svaka čast za odličnu pesmu i spot, za umetničko izražavanje i simbolizam koji je dirnuo očigledno samo volove kao ubod pčele u du*e!

- I da... tabloidi koji daju prostor siledžijama da napadaju žene, a ovamo lažno pozivaju na borbu protiv nasilja nad ženama, upravo dokazuje koliko su mulj i zlo srpskog društva koje tone u sivilo bez zakona - napisala je Karleuša.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd