fbpx
Skip to main content
Kojići

Keba, konačno, o RAZVODU Severine i Igora Kojića! Sada je sve jasno!

Foto: Instagram printscreen/dragankojickeba
Snajke nema nigde na vidiku!

Već mesecima unazad kruže spekulacije da je Severina (48) stavila tačku na svoj brak sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem (33), a te priče su iz dana u dan sve glasnije.

Pevačica već duži vremenski period boravi u Hrvatskoj, dok je mlađi Kojić u Beogradu, u svom porodičnom domu.

Sunčani oktobar i uživanje na obali Crvenog mora

Sunčani oktobar i uživanje na obali Crvenog mora

Na temu njihovog razvoda sada je progovorio i Keba.

- Ne znam gde su, niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - rekao je Keba.

I komšije popularnog folkera otkrivaju da srpsku snajku već dugo nisu videli u kraju, kao i da su čuli priče da Igor više nije sa hrvatskom muzičkom zvezdom, što Keba ipak nije želeo zvanično da potvrdi.

- Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu - rekao je Keba pomalo filozofski, a imao je poruku i za sve one koji se bave njegovim životom.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost, jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu - poručio je pevač.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)
 

SAVRŠENA KOŽA i tokom zime? MOGUĆE JE!

SAVRŠENA KOŽA i tokom zime? MOGUĆE JE!

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd