fbpx
Skip to main content
Tamara

KRAJ AGONIJE JE BLIZU... Tamara poslala poruku mami i tati iz bolničke postelje! Potreseni su

Foto: Youtube printscreen/Farma
Ne predaj se!

Tamara Đurić smeštena je na VMA, a juče je radila analize i sa strpljenjem čeka rezultate i trenutak kada će moći da napusti bolnicu.

- Lekari kažu da sve ide nabolje. Ako bude po nekim mojim prognozama, ja ću uskoro izaći. I dalje povremeno osećam bolove, jer je to bio veliki upalni proces. Radila sam juče analize i sada čekam nalaze da vidim šta će biti dalje - rekla je Tamara i objasnila:

VENČANJE HITNO, A TEK DETALJI... Jelisaveta i Teo ŽURE da se uzmu! RAZLOG će raspametiti javnost

- Iz novina saznajem koliko kilograma imam. Iskrena da budem, još se nisam merila. Nisam anoreksična, kao što se piše, mogu da stojim na nogama. Trudim se da jedem koliko mogu, jer nemam apetit. Iskrena da budem, neka jeza me uhvati kada prođem kroz bolnički hodnik i vidim kroz šta sve ljudi prolaze. Bude mi žao.

Tamara Đurić
Foto: Srbija Danas

Na društvenoj mreži Instagram, Tamara je ojavila fotografiju na kojoj je doterana, a onda otkrila da se trudi da vodi računa o sebi iako je u bolnici.

Vodim računa o higijeni i volim da sam sređena. Gde god da se nalazim, moj frizer dolazi da mi sredi kosu, pa i u bolnicu - otkriva Đurićeva i kaže da joj je žao kada vidi mamu i tatu u bolnici.

PA TI OPET MLATI PENI*OM! Šaka RAZVALJUJU na internetu! Posle Karleuše i ON ga UNIŠTIO

- Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog mojih kilograma - rekla je Tamara.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd