fbpx
Skip to main content
Kristina Kika Đukić

"PET GODINA SE BORILA..." Saradnica jutjuberke Kike Đukić otkriva razlog SAMOUBISTVA

Foto: Youtube printscreen/kika
Poslednjih godina vodila je borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se nakon što je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo.

Kika je, inače, bila član pomenutog Balkan tube festa. Tragedija se desila u noći između 8. i 9. decembra.

Kako je Mira rekla, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Buling je međunarodno priznat termin koji označava različite oblike nasilja koji vrše deca prema drugoj deci. 

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

Kristina Kika Đukić
Foto: Youtube printscreen/kika

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Kristina Kika Đukić
Foto: Instagram prinscreen/kikax3

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Vremenska prognoza
Light snow
0 Beograd