fbpx
Skip to main content
Marinko Rokvić

MARINKO ROKVIĆ VODI BITKU ZA ZDRAVLJE! OGLASIO se pevačev sin Nikola - evo u kakvo stanju je njegov otac!

Foto: Youtube Printscreen/Aneta Micevska & Molika
Situaciju je dodatno pogošalo i to što je Marinko imao operaciju ciste!

Pevač Marinko Rokvić je u teškom zdravstvneom stanju, i već neko vreme se bori sa bekterijom koja mu je napala organizam.

Rokvić je prilično loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izleči.

Situaciju, dodatno pogošva i to što je Marinko imao operaciju ciste, krajem prošle godine, a zatim je dobio i kornu. Sve to ga je u potpunosti iscrpelo, i teško bori sa novim zdravstvenim problemom. Marinko je priznao da je zdravstveno veoma loše, i požalio se da već mesecima vodi bitku s bakterijom, kao i da je zbog zdravstvenog stanja odbio brojne nastupe.

JOVANA JEREMIĆ PLAKALA PRED KAMERAMA JUTARNJEG PROGRAMA - Voditeljka nije ni slutila da će se OVO dogoditi

JOVANA JEREMIĆ PLAKALA PRED KAMERAMA JUTARNJEG PROGRAMA - Voditeljka nije ni slutila da će se OVO dogoditi

"OVO NE SLUTI NA DOBRO!" Zadrugar LOMIO RUKE UDARCIMA O ZID, njegovi prijatelji PRESTRAVLJENI

"OVO NE SLUTI NA DOBRO!" Zadrugar LOMIO RUKE UDARCIMA O ZID, njegovi prijatelji PRESTRAVLJENI

"SVETLANA RAŽNATOVIĆ NIJE PRI ZDRAVOJ PAMETI" Marija isprozivala Cecu, svi u studiju PRASNULI U SMEH

"SVETLANA RAŽNATOVIĆ NIJE PRI ZDRAVOJ PAMETI" Marija isprozivala Cecu, svi u studiju PRASNULI U SMEH

Marinko Rokvić
Foto: Srbija Danas

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao nisam imao teške simptome. Ko zna kad će ovaj virus proći, to niko ne zna pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija koja mi je napala organizam. Nikao da prođe, mesecima se borim. Nadam se da sa ide malo nabolje – govori Marinko  čiji glas je postajao sve tiši, a razgovor teži, pa je jedva nastavio:

- Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite.

Očigledno loše zdravstveno stanje pevača prokomentarisao je i njegov sin Nikola:

- Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste ses  njim, čoveku nije dobro, neprijatno mi je. Nije korona sada u pitanju, on je to preležao. Biće on dobro – rekao je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvesno.

Inače, treba napomenuti da je Marinko prošle godine preležao koronu, a nakon toga operisao cistu. Nakon intervencije Marinko je za medije rekao da se oseća dobro, te da žena brine o njemu.

- Oporavljam se, dobro sam. Do proleća ću opet biti onaj stari, u formi. Treba vremena za to, ali ne treniram fudbal. Znam da ne bi trebalo da imam teže fizičke napore, ne moraju to lekari da mi savetuju, pazim se. Moja žena Slavica se baš bila uplašila, ali dobro, sve je prošlo. Lepo me neguje i pazi, ugađa mi. Pošto sam preležao koronu, trebalo bi da budem malo opušteniji, ali ipak se i dalje pazim. Ne viđam se ni s kim, fali svima to druženje. Ponekad odem s drugarima na ručak, ali valjda će ovo proći uskoro – ispričao je on tada.

Pevač je od početka pandemije koronavirusa vreme provodio s porodicom i pridržavao se svih epidemioloških mera koje su savetovane. Pre svega toga Marinko je bio aktivan, vežbao redovno i vodio zdrav život. Na Instagram profilu može se videti kako vežba, uglavnom na Košutnjaku, ali i u kući za vreme izolacije.

- U ovom ludom vremenu korone jačanje imuniteta je prioritet. Pored vitamina, izbalansirane ishrane, dobrog sna, i fizička aktivnost je jedna od bitnih stvari koje treba da uvedemo u svakodnevicu. Vežbajmo i mislimo pozitivno. Kako zračimo, tako i privlačimo. Svesno privucimo najbolje - napisao je Marinko ispod fotografije na Instagramu na kojoj se vidi kako podiže tegove.

OR*LNO BI GA ZADOVOLJILA - MC Aleks otkrila ŠOK TAJNU: OVAJ zadrugar joj je zapao za oko! Matora POBESNELA

OR*LNO BI GA ZADOVOLJILA - MC Aleks otkrila ŠOK TAJNU: OVAJ zadrugar joj je zapao za oko! Matora POBESNELA

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd