fbpx
Skip to main content
Na kafi sa Nedom i Vladom

SLADAK ŽIVOT I GORKA KAFA: Ana Bekuta otkrila detalje veze sa Mrkom - Zbog njega treperim!

Foto: Srbija Danas
Iznenađujući detalji...

Ekipa rubrike "Na kafi sa Nedom i Vladom" bila je vredna i ove nedelje. Nakon sočnog razgovora sa pevačicom Gogom Sekulić (intervju pogledajte OVDE), od pre sedam dana, kafu smo popili sa jednom od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu i jednom od najvećih dama na našoj estradi. 

Dva novinara, vruća kafa, poznata lica i beskonačno mnogo tema za razgovor...

neda i vlada
Foto: Srbija Danas

Naša redakcija je odlučila da započne novu rubriku pod nazivom "Na kafi sa Nedom i Vladom". Svakog četvrtka imaćete priliku da kroz opuštene i zanimljive razgovore bolje upoznate vaše omiljene javne ličnosti.

 Ukoliko imate neke sugestije i predloge, ili želju da nekoga ugostimo, slobodno nam pišite! A do tada, uživajte u šoljici jake kafe i u društvu dobrom, skoro kao našem!

Naravno, u pitanju je Ana Bekuta. Kaficu smo zakazali u jednom beogradskom restoranu, a kada smo došli, pevačica nas je već čekala sa prijateljima i partnerom Milutinom Mrkonjićem. Bila je doterana od glave do pete i vidno raspoložena za razgovor i poziranje našem fotografu. 

Smestili smo se u najlepši i najudobniji kutak restorana i naručili kafu. Ana nije skidala osmeh sa lica, pa smo vrlo lako započeli razgovor.

Sa kim najviše volite da pijete kafu i kako izgleda Vaš jutarnji ritual?

- S Milutinom, naravno. Ritual zavisi od tekućih obaveza. Ako imamo vremena, natenane "bistrimo" politiku posle jutarnjih vesti, razrađujemo detalje dnevnih planova, proverimo koliko nam je preko noći poraslo cveće i cvrkućemo do kasnog doručka. Ponekad, pre kafe, skoknemo po novine i do obližnjeg kafea na kroasane.

S*KS, DROGA I SEKULIĆ GOGA: Pevačica iskreno progovorila o vereniku, poslu i estradi!

Slađa ili gorča?

- Zar se ne kaže: sladak život, gorka kafa? - upitala nas je Ana sa osmehom. 

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas
Da li Vam je neko nekada gledao u šolju (gatao) i da li verujete u takve stvari?

- Gledali su mi u šolju dok sam bila mlađa. Međutim, čak i kad je onaj ko gleda delikatan, blag i govori samo ono što misli da želite da čujete, niko nije potpuno nesugestibilan, pa je neminovan izvestan nepotreban nemir koji sreću kvari. Naprosto, ne želim da verujem u predodređenost. To negira ideju o slobodi odlučivanja. Prijatnije je misliti da sami upravljamo svojim životom - odlučno je rekla, pa nas je zanimalo da li takav stav ima i o horoskopu.

- Da, sa horoskopom je slično. To je domen dokolice. No, koliko god da smo racionalni, osetimo nelagodu čak i kad u nekim neozbiljnim novinama pročitamo: Čuvajte se u saobraćaju; Posetite lekara; Manje trošite; Pazite da ne izgubite važne dokumente…Zato se radije zadržavam na takozvanim opštim odlikama ličnosti. Takve pričice deluju zabavnije od predikcija.

RETKA FOTKA! Vesna Zmijanac u naručju drži bebu NIKOLIJU - tu je i ponosni TATA! (FOTO)

Pošto ne gledate u šolju, niti Vama gledaju, a upravo smo saznali da ne čitate ni horoskop, šta volite da radite dok ispijate kafu? Da li tračarite sa prijateljicama?

- Tračarimo, dabome, uz grickalice, sladoled, koktel, u nekom lepom ambijentu. Ipak, to nikad nije upereno protiv drugih ljudi, nije maliciozno. Moje su trač-partije bezazlene i vesele - otkrila nam je Ana i navela nas da je upitamo koliko se onda "javna Ana" razlikuje od one "privatne".

- Ne razlikuju se mnogo…Privatna Ana je malko opuštenija, manje distancirana, dopušta sebi da plane, ili ponešto “lane”. 

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas
Da li to znači da "privatna Ana" u životu sve odluke donosi sama ili joj je ipak potreban nečiji savet?

- Savetuju me Milutin, moja majka, unuka, prijatelji, kolege…Zaista se ne libim da tražim savet u mnogim prilikama i rado prihvatam svaki koji je dobronameran, pametan i koristan.

Ranije ste izjavili: "Poštovanje publike i kolega stekla sam zahvaljujući postojanosti, fer pleju i visokim standardima", da li i danas tako mislite?

- Uvek nastojim da se izražavam nedvosmisleno, precizno, jasno. I da stojim iza svojih reči. Dakle, publika i kolege me poštuju zato što znaju da sam postojan, fer igrač i što ni u čemu ne "ošljarim" – ne štedeći se ni privatno ni profesionalno.

Privukla nam je pažnju još jedna Vaša izjava da Vas je Beograd na početku karijere prihvatio oberučke, da je on bio i ostao Vaša "prava mera i saveznik". Šta je bilo presudno da naša prestonica dobije takav status u Vašoj duši i srcu?

- Beograd je otvoren grad bez predrasuda koji neprestano pulsira i nikad ne spava, ni bukvalno ni figurativno. Prijaju mi njegova brzina, energija kojom zrači, vitalnost, duh istinske metropole, mađioničarska veština da šarmom i dostojanstvom neutrališe sve nedostatke, proistekle iz činjenice da mu ne daju da predahne između prečestih bombardovanja…Sviđa mi se to što ne pristaje na podele… One koji se u njemu uzohole brzo postidi i nauči pameti. One koji prihvate njegova pravila odmah grli kao najrođenije. . .

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas
Da li je Beograd uspeo da zadrži barem deo Nade Polić? Da li ona još uvek postoji?

- Nada je i ćerka i sestra - kaže nam ponosno Ana, čije je ime van scene Nada.

E dobro, ako ste mislili da nas ne interesuje Vaš ljubavni život, prevarili ste se. Svima je jasno da ste zadovoljni i da uživate u vezi sa Milutinom Mrkonjićem. Koje kvalitete treba da poseduje pravi muškarac? Da li Vaš partner ispunjava apsolutno sve kriterijume?

- Pravi muškarac je onaj koga ne priželjkujete da promenite i koji ne pokušava da promeni Vas. Da, Milutin je čovek čije "talase" osećam i zbog kojih radosno treperim i kada nije prisutan - poetično nam je odgovorila ne krijući koliko je zaljubljena. 

Ako ste toliko srećni onda su Vam verovatno sve želje ispunjene?

- Pa, dobro bi mi došla kućica na nekom od grčkih mora (smeh)… Šalim se. Želja uvek ima. Najveća mi je da živim u bezbrižnoj, materijalno i duhovno bogatijoj Srbiji, okružena ljudima koji se ne plaše budućnosti.

SEKA OBORILA INSTAGRAM: Ovo je njen NAJGLEDANIJI video - pogledajte samo ŠTA njen Jakov radi! (VIDEO)

A da uđete u neki rijaliti? Koliko bi morali da Vam ponude i šta biste ponudili Srbiji u takvom programu?

- Nikad i nikome ne nudim ništa. "Kad imam, ja dajem"... Što se rijalitija tiče, to je fenomen o kome nerado govorim - kratko je odgovorila Ana i u trenutku se uozbiljila, pa nismo želeli da insistiramo na toj temi. 

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas
Nedavno ste podržali LGBT populaciju u okviru jedne kampanje. Da li je razlog to što ste se poistovetili sa diskriminisanima i obespravljenima, s obzirom da ste u mladosti bili na meti malograđanske sredine, zbog činjenice da ste kao mladi postali majka? 

- Podržavam svačije pravo na izbor sve dok taj izbor nikoga ne ugrožava - rekla nam je i napravila dobar uvod za priču o "Zvezdama Granda", gde žirira već nekoliko sezona.

Cela Srbija je svake subote uz "Zvezde Granda" i svašta smo mogli da vidimo tokom emisija. Vi ste prilično suzdržani i sa svim članovima žirija ste u dobrim odnosima, da li se družite sa njima i privatno? 

- Privatno se ne družimo, već dovoljno vremena provodimo na snimanjima, pa zamislite još i da se viđamo van toga, verovatno bi se i posvađali (smeh). Šalim se, naravno mogla bih da se družim sa svima njima jer je to veoma dobra ekipa bez obzira na to što vi vidite kada se kamere uključe. Mi smo svi potpuno drugačiji i svesni smo da ceo šou pomalo poprima dimenzije rijalitija ali ne smete nikako da zaboravite da svi mi zaista slušamo te mlade ljude dok pevaju i zaista se trudimo da izaberemo najboljeg. Ovog puta će nam posao biti olakšan jer ćemo birati dva pobednika. Jedan će biti izglasan od strane žirija, a drugog će birati publika. Vrednovaće se sms glasovi tako da će biti uveden sistem sličan takmičenju za pesmu Evrovizije. Pitanje je bilo jedno, a ja sam se raspričala i otišla na neku sasvim drugu stranu (smeh), ali kažem vam, to su sve moje drage kolege i sa svakim od njih bih mogla da se družim i popijem kafu ovako kao sa vama, ali jednostavno nemamo previše vremena za takve stvari. 

A da li se i drugi tako dobro slažu međusobno? Viki je tu nekako uvek na tapetu, čak je i Vi često ispravljate, je l' mislite da Vam zamera to?

- Ne, ma kakvi. Nije Viki taj tip i nije sujetna, to je samo jedna njena dobra osobina. I baš zato ja samo nju ispravljam jeste li primetili? Nikog više (smeh). 

CECO, NA MLADIMA SVET OSTAJE: Anastasija izvela maminog manekena u provod! (FOTO)

Dobro, ali s druge strane imamo Jelenu Karleušu koja zaista nema dlake na jeziku ni kada su takmičari u pitanju, a bogami, ni žiri. Kao njena starija i iskusnija koleginica, jeste li nekad pomislili "E, čekaj malo, sad si stvarno preterala, nemoj tako"?

- Da, pa bilo je takvih situacija i u emisiji. Kad joj kažem upravo to, ali njoj ne vredi govoriti u takvim momentima jer ona brani svoj stav. I to je potpuno legitimno i u redu. 

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas

Razgovor sa Anom nam je toliko prijao da nismo ni primetili kako je vreme "proletelo". Kako nismo želeli da je gospodin Mrkonjić više čeka, priveli smo intervju kraju i dali joj naš leksikon da se upiše. Evo šta nam je Ana još otkrila o sebi: 

SD LEKSIKON

Šta najviše volite da kuvate, a šta da jedete?

- Volim da kuvam sve u čemu uživaju moji bližnji. Najradije jedem ono što mi drugi (s ljubavlju) spreme.

Uz koju pesmu Vam najviše prija da popijete čašicu dobrog vina?

- Muzika je sama po sebi dovoljno opojna.

Najbolji vid relaksacije?

- Šetnja uz reku, knjiga, film, partija karata, masaža.

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas
Omiljena knjiga/film/serija?

- Servantesov ”Don Kihot”/ “Njujork, Njujork”/ ”Doktor Haus”.

Modni detalj bez kojeg ne možete da zamislite dobru odevnu kombinaciju?

- Jedan crni medaljon i jedne crne minđuše.

Omiljeni slatkiš?

- Karamel krem.

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas
Destinacija iz snova? Partner za putovanje?

Firenca, sa Milutinom.

Šta je Vaš porok?

- Neporočna sam (smeh).

Uspešan muškarac ili žena - šta je bitnije za dobru vezu?

- Ako nema ljubavi, ne pomaže ni ako su oboje Novak i Serena s Nobelovim nagradama za fiziku.

Ana Bekuta
Foto: Srbija Danas

Zahvalili smo se Ani na odvojenom vremenu i kafi iako smo mogli da ćaskamo sa njom još satima. Pre nego što smo krenuli nazad u redakciju, uspela je još jednom da nam izmami osmehe jer nam je poklonila ogledalce koje je kupila u Australiji. 

Čeka nas još mnogo zanimljivih i emotivnih razgovora sa vašim omiljenim javnim ličnostima. Ipak, moraćete da se strpite do narednog četvrtka da biste saznali koja nam je to intrigantna dama otvorila dušu.

Do tada, ne zaboravite - nema boljih priča od onih uz kafu sa Nedom i Vladom!

 

Dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta samo uz navođenje izvora "Srbija Danas".

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd