fbpx
Skip to main content
Lexington

NAJLEPŠI POKLON ZA 8. MART: Koncert Lexington benda za sve ljubitelje kvalitetnog pop zvuka

Foto: Promo
Povoljnije karte za za verne obožavaoce!

Jedan od najboljih pop izvođača na području Balkana, grupa Lexington, održaće koncert u Štark areni 8. marta 2020.godine.

Momci koji su postali prepoznatljivi po svojoj pozitivnoj energiji, poželeli su da, zajedno sa svojom vernom publikom, proslave 15 godina karijere. Za svoje obožavaoce pripremili su specijalan tretman, a to su povoljnije karte za koncert!

- Ideja nam je da vam se zahvalimo za sve godine podrške i ljubavi koju nam pružate, tako što ćemo vam omogućiti povoljnije karte u pretprodaji, kako bi svako od vas mogao da prisustvuje čarobnoj večeri koju smo vam pripremili - izjavili su momci iz Lexingtona i poručili publici da je veče posvećeno samo njima.

Momci iz benda su veoma nestrpljivi i vredno spremaju repertoar za koncert na kome će pevati svoje, sada već legendarne hitove. Prethodnih 15 godina vredno su gradili svoju karijeru, i sada je vreme da svoju vernu publiku "nagrade" sjajnom žurkom u Štark areni.

Budite brzi jer je broj karata u pretprodaji ograničen. Karte možete kupiti online na sajtu tickets.rs

Online kupovina ulaznica za koncert u Štark Areni 8. marta 2020. - http://bit.ly/2K86hYS

Cene ulaznica u pretprodaji su sledeće: Parter - 1.000 dinara; Nivo "200" - od 1.500 do 1.700 dinara; Fan Pit - 1.600 dinara, na svim prodajnim mestima Tickets-a.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd