fbpx
Skip to main content
Seka Aleksić

OD NJE JE SVE KRENULO: Hitove Severine i Seke PRVA je PEVALA jedna naša zvezda!

Foto: Instagram/Srbija Danas
Da je ona na kraju za sebe zadržala te pesme, sada bi punila Arenu.

Pevačice Seka Aleksić i Severina u svom CV-ju sigurno bi pod stavkom "najveći uspesi" upisivale između ostalog i hitove "Aspirin" odnosno "Brad Pitt".

Tek da se zna, one nisu bile prve koje su otpevale te mega hitove. Poznati beogradski stomatolog Miloš Roganović napisao je svojevremeno tekst za pesmu "Aspirin" na muziku Filipa Maletića.

Roganović je odlučio da je prvo da Ivani Selakov koja je pesmu savršeno otpevala, a zatim je ista prodata Seki Aleksić. Hit "Aspirin" na kraju su Roganović i Maletić prodali grčkoj pevačici Anci Samiou pa su tuženi od Seke Aleksić.

ivana selakov
Foto: Srbija Danas

Međutim, ista ta Ivana Selakov prva je svojim glasom obojila i hit "Brad Pitt" koji je Roganović kasnije dao Severini. 

Ivana, koja je na početku karijere pevala prateće vokale Aci Lukasu i Svetlani Ražnatović, ispričala je kako su pesme "Aspirin" i "Brad Pitt" došle do nje.

- Javio mi se drug Miloš Aspirinac i kao gde si, šta si, nismo se videli par godina. Kaže on meni, jedan moj drug i ja hoćemo da radimo neke pesme narodnjake, ali pošto mi ništa ne znamo o tome, niti znamo da pevamo, i ne znamo te ljude, nama treba neko da otpeva te pesme. Da li bi ih ti otpevala, nikoga ne znamo, a ti si nam drugarica, i ja pristanem. Sa njima sam otpevala desetak pesama koje su sve postale mega hitovi - rekla je Ivana, prenosi portal Espreso.rs.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
17 Beograd