fbpx
Skip to main content
Milena Dravić

OD SVIH ŽENA NAJVIŠE SAM VOLEO NJU: On je bio prvi suprug Milene Dravić i danas ima 93 godine!

Foto: Youtube printscreen/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
"Najvažnije u životu je da se ne plašiš."

Filmska diva Milena Dravić korača ka 77. godini života, a u svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti velikim brojem filmskih, serijskih i TV ostvarenja.

Svojom harizmom, vanserijskim talentom i lepotom mnoge reditelje ostavljala je bez daha, ali i muškarce koji su te godine žudeli da se nađu u njenoj blizini.

Jedan od prvih koji je osvojio srce tada mlade Milene Dravić bio je reditelj Puriša Đorđević koji danas ima 93 godine, i sa oduševljenjem se seća filmske dive.

Milena Dravić o Gagi Nikoliću: Bio je veoma senzibilan čovek!

- Najvažnije u životu je da se ne plašiš. Ja se nikada ničega nisam plašio, blisko mi je ono što je govorio Niče - nije suština u tome da smo bili živi, nego kako smo živeli. Viđam ljude koji su nasmejani i srećni, ponekad sretnem i one bogate. Ali, i jedni i drugi uvek imaju strah koji ne mogu da shvate - prvi se plaše nesrećnih, jer misle da je nesreća "zarazna", a bogati se, po istom principu, plaše siromašnih. Čovek ne sme da se plaši ni kad ostane bez kinte, ni kad ima milione, ni kad ostane bez ljubavi, ni kad ima ljubav. Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić - rekao je za "Novosti" Puriša Đorđević koji je o MIleni Dravić najlepše pričao.

Puriša Đorđević
Priša Đorđević
Foto: Youtube printscreen/RTV Mag

- Najveća ljubav bila mi je Milena Dravić. Ta ljubav je 1960. prerasla u brak. U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju – prijateljski smo se razveli - ispričao je za Politiku.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd