Skip to main content
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

OGNJENOVA MAJKA PRVI PUT - GRMI: JK? Princ Čarls? Kao da me je briga! Za postupke MORA da se odgovara

Foto: Srbija Danas - Twitter/karleusastar
Jasno i otvoreno!

Majka Ognjena Vranješa koji je plasirao u javnost eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša, kaže da joj uopšte nije prijatno zbog nastale situacije!

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz pretnji i uvreda Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Foto: TV Prva printscreen/Zvezde Granda - Instagram printscreen/ognjen_vranjes

- Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Je li moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga - rekla je za "Blic" majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

- Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali - završila je Vranješova majka.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Foto: Srbija Danas - Instagram printscreen/ognjen_vranjes

Podsetimo, nakon pretnji i uvreda, Jelena Karleuša objavila je i prepisku na kojoj se vidi da moli bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom, a rano jutros otputovala je u Kinu kod Duška Tošića.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd