fbpx
Skip to main content
Seks i grad

ONA VIŠE NE MOŽE DA SE NASMEJE! Objavljen je trejler za novi "Seks i grad" - svi vide samo njeno SKAMENJENO lice!

Foto: Profimedia
Preterala je, kao i mnoge druge.

Objavljen je novi trejler za novi "Seks i grad" ali je internet preplavila prepiska oko glumice Kristin Dejvis koja je toliko izdeformisana u licu da se fanovi pitaju šta joj je to trebalo. Kako i nosi naziv "And just like that" ona više ne izgleda isto.

Dejvis, koji u seriji igra Šarlot, prvi put se pojavio na ekranima u ulozi kada je Seks i grad debitovao 1998. godine; sada, više od dve decenije kasnije, ona se vraća ulozi zajedno sa koleginicama Sarom Džesikom Parker i Sintijom Nikson.

OD HONORARA MOŽE DA KUPI STAN U BEOGRADU! Nataša Bekvalac dogovorila nastup za Novu godinu - ima jedan USLOV

OD HONORARA MOŽE DA KUPI STAN U BEOGRADU! Nataša Bekvalac dogovorila nastup za Novu godinu - ima jedan USLOV

Ali dok su mnogi gledaoci požurili da izraze svoje uzbuđenje zbog prvog pogleda na predstojeću seriju, nekolicina nije mogla, a da ne prokomentariše "novo lice" Krisitn, pa neki sugerišu da je to rezultat „užasne plastične hirurgije“.

- Potpuno razumem pritisak pod kojim su žene da moraju izgledaju na određeni način i verovatno ću i sama imati plastičnu operaciju. Ipak, Kristin Dejvis izgleda kao da je progutala hemikaliju iz stripova o Betmenu koja tera ljudsko telo da se nekontorlisano smeje - glasi jedan tvit.

"Svaki put kada pokažu lice Kristin Dejvis za "AndJustLikeThat", pitam se koliko je platila za tako užasnu plastičnu operaciju. Ranije je bila tako prirodna lepa", "Od celog trejlera zapamtio sam samo njeno horor lice", ređaju se komentari na novi izgled glumice.

Kristin je ranije tvrdila da nikada neće otići na plastične operacije, pa je u intervjuu za New Beauty 2018. godine bili strogi protivnik toga.

Kristin Dejvis
Kristin Dejvis
Foto: Youtube printscreen/HBO Max

- Ne želim da hirurški menjam način na koji izgledam jer se plašim igala, plašim se komplikacija i plašim se da uradim nešto što će da izgleda loše, a neću moći da se vratim i popravim - govorila je tada ona.

HBO zvezda je takođe pričala kako šest dana nedeljno ide u teretanu i trudi se da menja svoje telo koje joj se ne dopada.

   

- Ne znam da li ću ikada moći da kažem da me se standardi lepote ne tiču ili da ne razmišljam o njima, ali s druge strane, osećam se snažnije u tome ko sam i da moje telo je moje telo. Ne trudite se da se dopadnete svima, jer to nikada neće uspeti - rekla je ona pre tri godine.

Ipak, novi kadrovi pokazuju da je i sama podlegla uticaju i da se desilo upravo ono od čega je strepila. Dobila je naduveno i neprirodno lice koje više nije toliko lepo.

    

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd