fbpx
Skip to main content
Miloš Biković

Pričalo se da je Miloš Biković NAJPLAĆENIJI glumac, a on sad odlučio da PROGOVORI o tome!

Foto: Instagram Printscreen/bikovic
Da li je baš tako?!

Već mesecima mediji bruje da je Miloš Biković gradsku vrevu Beograda zamenio za seosko imanje nadomak Valjeva. Iako je tokom ovog proleća i leta neretko objavljivao fotografije kako sređuje tamošnju kuću i samim tim provodio dosta vremena na pomenutom placu, glumac sada ističe da je novo imanje zamišljeno kao oaza mira za neka buduća vremena.

ISPLIVALA INFORMACIJA: Miljana čeka ZOLINO DETE? Zbog ŠOKANTNIH detalja KRIJE da je u drugom stanju!

ISPLIVALA INFORMACIJA: Miljana čeka ZOLINO DETE? Zbog ŠOKANTNIH detalja KRIJE da je u drugom stanju!

"DARI SU MOŽDA I SIN I DEČKO U PUBERTETU" Folkerka u PROBLEMU, potražila POMOĆ od Jovana Marića?

"DARI SU MOŽDA I SIN I DEČKO U PUBERTETU" Folkerka u PROBLEMU, potražila POMOĆ od Jovana Marića?

"NEKOLIKO PRIJATELJA MI JE UMRLO OD KORONE" Naša poznata pevačica bez posla, STRAHUJE za zdravlje

"NEKOLIKO PRIJATELJA MI JE UMRLO OD KORONE" Naša poznata pevačica bez posla, STRAHUJE za zdravlje

- Zvuči kao da sam gorštak, kao da sam pobegao od grada i da sam stalno tamo, ali sam zapravo više na aerodromu nego što sam kod kuće. Samo što ponekad odem tamo. Mislim da je važno za čoveka da ima kontakt sa prirodom, da cepa drva, da ima neki kontakt s prirodom, pa sad gde god to bilo - ističe Biković i otkriva šta ga je navelo da kupi imanje u prirodi, to jest da li je posredi bila potreba da pobegne od užurbanog načina života u prestonici:

- Pa sigurno da, kad čovek mnogo radi shvati da mora da se odmori od svega toga. Još se nalazim u tom nekom talasu pa gledam da dok imam snage sve što mogu i radim. Sada ne osećam umor, ali ću sigurno u jednom trenutku praviti pauze.

Za Miloša su se nedavno pojavili navodi da je najplaćeniji mladi glumac u Srbiji.

- Nije mi to jasno jer ja ne snimam toliko u Srbiji, radim “Južni vetar“ i jedan film koji je stao sa snimanjem, a tu sam se i odrekao honorara. Jako mi je čudno kako dolazi do toga... - započinje zbunjeno Biković, na šta mu objašnjavamo da se misli na to što filmovi u kojima igra imaju veliku zaradu u bioskopima pa se on nadovezuje:

- Eh, ta zarada ne ide glumcima, ide producentima. Glumci retko kad imaju tu vrstu bonusa kada je film gledan, što nije loša ideja, ali zasad ona ne živi. Međutim, zanimljivo mi je to što pričaju da sam najplaćeniji - kroz osmeh zaključuje.

Ono što je s druge strane činjenica to je da Biković može da se pohvali da je igrao glavnu ulogu u tri najgledanija filma u poslednjih deset godina na našim prostorima, prema istraživanjima Filmskog centra Srbije. U pitanju su “Montevideo” prvi i drugi deo i, naravno, “Južni vetar” koji je na vrhu lestvice sa rekordnih 618.415 gledalaca.

- Ispada da sam dosad birao mudro u kojim filmova ću da igram, da ne pokvarim to, ali mislim da sam dosad imao sreće. Pogotovo sa “Montevideom” gde kao mlad glumac nemaš veliki izbor. Sa “Južnim vetrom” smo već očekivali takav rezultat, kao i sa ruskim filmom “Sluga”, koji je jedan od najgledanijih u Rusiji. Nijedan film nije napravljen da bude najgledaniji u istoriji kinematografije, već s ljubavlju da se ispriča priča, motiv je bio iskren. Verujem da je to recept za uspeh, da volite ono što radite - kaž Biković i dodaje kako gleda na to što mnogi komentarišu da “iskače iz frižidera” ne samo zbog uloga već i sve češćih promotivnih saradnji:

- Meni to govore u Srbiji od početka karijere, otkad sam se pojavio, i kad odem u Rusiju gde četiri godine živim. Interesantan mi je taj utisak verovatno zato što je svaki od tih projekata imao gledanost pa verovatno zbog toga imaju takav utisak.

Puštam devojke da mi priđu, ali...

Miloš ne krije da je trenutno najviše okrenut poslu.

- Radim mnogo, trenutno nemam odmor jer razvijamo animirani film u Srbiji. Džoni Dep daje glas glavnom junaku i trenutno to produciramo, uspostavljamo tu kompaniju - kaže Biković, a na pitanje kakav mu je emotivan status, misteriozno odgovora:

- Srećan sam.

Pošto ga neretko na svako koraku saleću devojke, pitali smo ga ima li posebne kriterijume za ženski pol, ko sme da mu priđe.

- Može svaka, samo sa PCR testom - šaljivo je poručio Miloš.

MILICA TODOROVIĆ ZAIGRALA U BRUSHALTERU! Uvija kukovima - popustile kočnice! A tek da vidite šta RADI GUZOM! (VIDEO)

EVO kako MODNA INDUSTRIJA preživljava u doba KORONAVIRUSA

EVO kako MODNA INDUSTRIJA preživljava u doba KORONAVIRUSA

Vremenska prognoza
Clear sky
39 Beograd