fbpx
Skip to main content
Pol Mekartni

POLASKAN SAM... Član legendarne Azre tvrdi da mu je čuveni Pol Mekartni UKRAO pesmu! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/TMZ
Ne zamera mu.

Jedan internetski softver primetio je neverovatnu sličnost pesme “Confidante” Pola Mekartnija i pesme “Samo me draga ne ostavi” muzičara Jurice Pađena.

“Pretpostavljam da on to nije ukrao, nego je to verovatno isti način razmišljanja, što mi je veliki kompliment jer pesma iz istog tonaliteta, u potpuno istom tempu, napravljena je s akustičnim gitarama, ista je melodija... Meni je to bio znak i zadovoljstvo da radim u skladu s najvišim svetskim standardima”, rekao je Pađen koji ne skriva da je polaskan zbog poređenja s legendarnim muzičarem.

“Pročitao sam da mu je taj album na kojem je ta pesma koji je izašao prošle godine na jesen, nakon 40 godina prvi put, prvi na Bilbordovoj američkoj top listi. Znači, imao sam pesmu na prvom mestu američke top liste”, dodao je.

Osim što su im slične pesme, oba pevača sarađuju s organizacijom “Food for Life” koja organizuje koncerte i donira hranu siromašnima. 

Pokušaće da kontaktira Mekartnija kako bi lično čuo tu pesmu. “Videćemo kako će se stvari razvijati. On je genijalan lik i biće mu u sekundi jasno kad čuje, pa ćemo videti kako će reagovati”, rekao je.

Pađen je najpoznatiji kao gitarista čuvene Azre, a jedan je od osnivača benda Parni Valjak. 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
-4 Beograd