fbpx
Skip to main content
Jelena Karleuša

POTPUNI KRAH JK U ZVEZDAMA GRANDA: Prekinuto snimanje! Jezivi jecaji: "Mama, izvini, uskoro ti dolazim"

Foto: Srbija Danas
Bolni trenuci.

Jelena Karleuša se nedavno vratila na snimanje emisije "Zvezde Granda", a iako se činilo da se polako oporavlja posle gubitka majke, snimanje je tokom protekle nedelje prekinuto, zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživela u studiju.

Kako su činjenice razbile pivske mitove?!

Kako su činjenice razbile pivske mitove?!

 Kako izvor koji se našao na licu mesta kaže, Karleuša je usred snimanja, iz tada nepoznatog razloga, izjurila sa scene i otišla u bekstejdž.

- Snimanje je teklo ustaljenim tokom i činilo se da je Jelena raspoloženija nego što je bila u prethodnoj emisiji. Ipak, kako je vreme odmicalo, postajala je sve razdraživljija, i videlo se da sve teže podnosi to što sedi u studiju. U jednom trenutku, Popović je počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju. Jelena je u tom trenutku, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu - priča izor i objašnjava da je istog trenutka za njom krenuo direktor Saša Popović.

- Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku - kaže izvor za "VIP" i navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

- U svom tom ludilu jasno se čulo Jelenino dozivanje Divne. Nebrojeno puta je ponovila: "Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bićemo ponovo zajedno". Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače - priča izvor i otkriva da je Karleuša sve vreme pokušavala da otera Popovića od sebe.

- Iako je Saša na sve načine pokušavao da je smiri, nije mu uspevalo. Jelena ga je gurala i govorila mu da je ostavi na miru.Grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena. Posle nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: "Pustite me više svi, hoću da idem kod  moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovde. Pućiće mi srce od bola", i tako nekoliko puta - navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

- Kako joj je Marija rekla: "Odmah da si se smirila i izašla na scenu", tako je Jelena prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo. Svi smo bili u šoku tih pola sata. Ipak, svima je bilo drago da je na kraju Jelena došla sebi i da se njeno užasno stanje popravilo - zaključuje izvor.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd