fbpx
Skip to main content
Ksenija Pajčin

POTRESNO! Otac Filipa Kapisode se KONAČNO OGLASIO o smrti Ksenije Pajčin

Foto: Srbija Danas
Prva reč, nakon šest godina.

Otac Filipa Kapisode spreman je da se sastane sa porodicom Ksenije Pajčin. Nakon ispovesti ujaka pokojne pevačice, koji je objasnio da posle šest godina oprašta manekenu što ju je ubio, otac Mirko Kapisoda je odlučio da konačno otvori dušu. 

On svakodnevno prati medije o tragediji koja se desila pre šest godina u stanu na Voždovcu, a izjava pevačicinog rođaka ga je dotukla.

- Morad da vas zamolim da me razumete. Nemam snage da pričam, voleo bih da me poštedite - rekao je za Kurir Mirko Kapisoda sa knedlom u grlu. 

Želeo je da prekine vezu, ali je ipak smogao snage da nastavi razgovor. 

- Veoma mi je teško. Sve znam. Video sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, kao i on. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto... Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu - rekao je Filipov otac, inače bivši reli vozač iz Cetinja. 

Ksenija Pajčin
Foto: Srbija Danas

- Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da je meni tako nešto učinjeno. To je i moj bol. Ne želim nikog da povredim - ponovio je Mirko za "Kurir". 

- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog neka im sudi. Nikod od Filipove porodice nam se nije javljao od tragedije. Taj čovek je zavio u crno i svoju porodicu - rekao je ujak nastradale pevačice Ksenije Pajčin. 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd