fbpx
Skip to main content
Šaban Šaulić

ŠABANE, ŠTA ĆE GOCA REĆI? Šaulić otvoreno o ženama i GRESIMA iz mladosti

Foto: Srbija Danas
"Mnogo sam grešio, nisam mogao to da izbegnem".

Šaban Šaulić decenijama je na tronu srpske estrade. On ističe da mu prija kada ga zovu kraljem, ali naglašava da mu je to i motiv da sa svakom pesmom bude što bolji.

saban-saulic
Foto: Srbija Danas

Šaulić u svom životu i karijeri ništa ne bi menjao. Išao bi istim putem koji je izabrao pre više od četiri decenije. On ima na šta da bude ponosan. Uspešan je pevač i ostvareni čovek, kojem porodica - a pre svega unuci Luka, Una i Ema - pričinjavaju najveće zadovoljstvo. 

Kralj narodne muzike pred medije je izneo do sada nepoznate detalje. Šaban je otvoreno progovorio o ženama iz svog života i gresima iz mladosti.

ŠABANE, SADA NEMA PORICANJA: Nećete verovati šta je Cuca OBJAVILA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (FOTO)

- Meni je život brzo prošao. Koncerti, putovanja, snimanja, kafane, žene... Oko mene je uvek bilo žena. Bio sam druželjubiv čovek. Lepile su se za mene, pa su hteli nešto da mi pričaju, da mi šapuću, šćućore se tako uz mene i samo guguću. Nisam bogzna kako lep ili zgodan. Ali normalan sam. Bilo je svega i svačega. Mnogo sam grešio, nisam mogao to da izbegnem. Sve mi je bilo pod rukom. Toliko tih žena se nudilo, pa shvatite me, nisam mogao da odbijem. Živ sam čovek. Ne mogu da izigravam ono što nisam, a to je ona druga vrsta ljudi. Ja sam prava muškarčina - izjavio je pevač za "Kurir Stars".

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd