fbpx
Skip to main content
foto

ŠABANOVI NAJBLIŽI NA LEKOVIMA Hitna pomoć dva puta dolazila nakon UŽASNOG SNA I PREDSKAZANJA O SMRTI

Foto: Youtube/Glamur TV HAPPY
Potresno!

Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj Hasan Dudić je teško podneo, a kako navodi, nakon što mu sedativi nisu pomogli, intervenisala je i Hitna pomoć.

- Šaban je bio moj brat, moja i njegova majka su rođene sestre. Nije mi bio samo prijatelj nego rod rođeni, rodili smo se pod istim krovom. Ne mogu da se smirim, pod lekovima sam evo od trenutka kad sam saznao za užasnu nesreću. Juče je Hitna pomoć dva puta dolazila koliko mi je loše bilo. Ništa više neće biti kao što je bilo, žao mi je što je takav kraj doživeo. Ne mogu da prihvatim da ga više nema. Mnogo je radio, tako mu je suđeno bilo, da bude rob. Naravno da je voleo da peva, tražen je bio, nije mogla svirka da prođe bez njega - kaže folker.

Hasan kroz jecaje priča da su Šabana svi voleli upravo zbog skromnosti i blage naravi koju je imao.

- Jedan je Šaban bio. Njega nikad niko nije mrzeo, govorili su da je glava bez jezika bio. Nikad nikome nije rekao ružnu reč. Bio je tih, nije voleo galamu i svađu. Neki su mislili da je on raskalašan, ali bio je jako povučen, tek kada se sa nekim sprijatelji onda je voleo da priča i da se šali. Nikad se takav više neče roditi.

BIO JE DIVAN OTAC Šaban će zauvek biti upamćen zbog OVOGA što je OSTAVIO IZA SEBE, a tiče se njegovih naslednika

BIO JE DIVAN OTAC Šaban će zauvek biti upamćen zbog OVOGA što je OSTAVIO IZA SEBE, a tiče se njegovih naslednika

U noći u kojoj je Šaban Šaulić nastradao Hasan je bio u porodičnom domu, ali tvrdi da kao da je mogao da nasluti da se nešto loše dešava.

- Tu noć kad je nastradao sam ga sanjao. Budio sam se u dva, pa u četiri, pa u pola pet. Nisam mogao da zaspim stalno mi je bio pred očima. Borio se nešto, teško mu je bilo, a i meni. Ovo je za mene smak sveta, Šaban mi je bio više nego brat. Od kako znam za sebe on me je svuda vodio i non stop smo u detinjstvu bili zajedno. On je umro i umrlo je nešto u meni - zaključio je Hasan Dudić.

Šaban Šaulić je u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je juče da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova. Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

Hasan Dudić
Foto: Srbija Danas

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
14 Beograd