fbpx
Skip to main content
Amadeus bend

SAMO PAR MESECI PRE BOJANOVE SMRTI Amadeus bend poslao poruku javnosti o KORONI: Nismo mislili ništa loše...

Foto: Srbija Danas
Tužna vest za srpsku muzičku scenu.

Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović, poznatiji pod nadimkom Tokan, preminuo je u 45. godini. 

On se borio sa opakim korona virusom, i nažalost izgubio je najvažniju životnu bitku.

Momci iz Amadeus benda zajedno sa preminulim Bojanom, uvek su se odazivali na humanitarne koncerte i bili spremni da pomognu kad god treba, a pre samo par meseci su se oglasili za Srbiju Danas i poslali poruku podrške u borbi protiv ove opake bolesti, od koje je par meseci kasnije preminuo i član njihovog benda:

- Situacija nije za šalu, to nam je više svima jasno, ali mi smo bend koji uvek pokušava ljude da razveseli i vrati im osmeh na lice. Svakako je da nismo mislili ništa loše i da se ne šalimo sa onim što proživljavamo u Srbiji trenutno, ali ako smo izmamili bar nekoliko osmeha na licu ljudi, koji su bar na trenutak zaboravili na ovu sivu svakodnevnicu i vesti koje dobijamo svaki dan o obolelima, onda smo postigli ono što smo želeli. Šale nikad nije na pretek, osmeh i pozitivno razmišljanje je ono što nam je u ovom trenutku preko potrebno i to nam je bio jedini cilj - rekao nam je tada Aca Amadeus komentarišući šaljivu sliku gde masku drži preko očiju i nosa.

Vremenska prognoza
Umerena kiša
6 Beograd