Skip to main content
Sandra Obradović

STRAHUJE ZA SVOJ I ŽIVOT SVOG SINA: Poznata manekenka prolazi kroz agoniju!

Foto: Youtube printscreen/Novo Jutro
Valjda će se uskoro sve rešiti.

Sandra Obradović ovih dana proživljava pravu dramu, jer joj je, kako je rekla ugrožena bezbednost.

Naime, pre dva dana Sandri je nepoznati počinilac razbio farove na automobilu, a bivša manekenka je istakla da strahuje za svoj i život svog jednogodišnjeg sina, jer veruje da se ovaj incident nije dogodio slučajno.

Marija Kilibarda o ozbiljnosti svog stanja nakon vesti da je zaražena koronom: "Moj slučaj nije..."

Marija Kilibarda o ozbiljnosti svog stanja nakon vesti da je zaražena koronom: "Moj slučaj nije..."

NOVI PROJEKAT NA POMOLU! Seka Aleksić svojom izjavom oduševila fanove, nismo ovo očekivali

NOVI PROJEKAT NA POMOLU! Seka Aleksić svojom izjavom oduševila fanove, nismo ovo očekivali

OVAKO ZGODAN NIKAD NIJE BIO: Darko Lazić JOŠ SMRŠAO - ispozirao kao maneken, pa pokazao staru fotku! (FOTO)

OVAKO ZGODAN NIKAD NIJE BIO: Darko Lazić JOŠ SMRŠAO - ispozirao kao maneken, pa pokazao staru fotku! (FOTO)

Osim toga, Sandra je istakla da je mesecima prate i snimaju nepoznati ljudi, a neprijatnosti za Obradovićevu su počele kada joj je, pre nekoliko meseci, bivši partner na silu oteo sina.

- Volela bih da se otkrije ko stoji iza tog napada. U toku noći mi je neko na automobilu razbio farove i za mene to nije ništa drugo do klasična pretnja. Šta bi se desilo da smo moja beba i ja bili u automobilu - pita se Sandra.

 

Kako kaže, nije samo razbijanje automobila ono što ju je prestravilo. Već neko vreme, ona trpi i druge neprijatnosti od nepoznatih počinioca.

- Da je u pitanju samo automobil, mogla bih da kažem da je možda i slučajnost, da se možda neko pijan zakucao u moj parkirani automobil... Možda je neko greškom polomio farove na mom, umesto na nekom drugom automobilu. Međutim, mene i mog sina već izvesno vreme prate neki ljudi i fotografišu nas. Nedavno mi je u parku jedna žena rekla: "Gospođo, ovi muškarci su vas upravo fotografisali. Viđala sam ih i ranije, prate vas!" - Kaže Sandra Obradović.

Nije želela da nam kaže da li i na koga sumnja, već sve ostavlja policiji da oni otkriju.

- Nikome se nisam zamerila i nikome ništa ne dugujem. Ne znam ko me prati i zbog čega, ali nadam se da ću uskoro saznati.

Podsećanja radi, Sandra Obradović i njen nevenčani suprug Vladimir Babić pre par meseci našli su se u središtu skandala, kada joj je on oduzeo tada sedmomesečnog sina. Ona ga je prijavila za otmicu i nasilje, a on nju da je alkoholičarka i nepodobna majka. Borba za starateljstvo je trajala nekoliko meseci, a onda je beba vraćena majci. Sandra je i tada, ispričala kako je prate Vladimirovi ljudi, te kako je snimaju i fotografišu, ne bi li dokazao da je ona labilna i da nije sposobna da brine o njihovoj bebi. Meseci su prošli od tada, nedavno su sinu proslavili prvi rođendan, a ona i dalje prolazi, kako kaže, kroz istu agoniju.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd