Skip to main content
Zlobnica

ZAUVEK ODANA PRECIMA: Zlobnica se ni po koju cenu ne odriče tradicije koja vuče korene sa Balkana!

Foto: Youtube printscreen
NIje zaboravila svoju domovinu!

Gabrijela Spanić (45) je devedesetih bila megapopularna u Srbiji i regionu zbog uloge bliznakinja Pauline i Paole u meksičkoj telenoveli „Zlobnica".

U to vreme epizode popularne serije nisu se propuštale, a Gabrijela je odmah osvojila srca publike ovom dvostrukom ulogom. Posebnu pažnju javnosti privuklo je i to što meksička glumica vuče korene sa Balkana, što je bio razlog više da je svi zavole.

GOSPODE, BIO JE FRAJERČINA: Ovako je čuveni Karamela izgledao pre svih PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)

GOSPODE, BIO JE FRAJERČINA: Ovako je čuveni Karamela izgledao pre svih PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)

- Istorija moje porodice je zaista zanimljiva. Deda Antun poreklom je iz Zagreba, a baka Jelica s ostrva Kaprija, blizu Šibenika. Emigrirali su u Venecuelu 1947.godine, nakon Drugog svetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Nažalost, više nisu sa nama, deda je umro dva dana pre sestrinog i mog rođenja. Njegova ljubavna priča s bakom Elenom, kako smo je zvali, bila je snažna inspiracija za nas unuke. Baka nam je pričala o uspomenama iz svoje domovine i to nikada neće nestati iz mog srca. Bila je nežna ženica koja je uživala da pravi sarmu, koju i sama znam da napravim po njenom receptu, a pršutu obožavam - započela je Gabrijela i nastavila

- Kad sam bila u Hrvatskoj, upoznala sam rođake u Šibeniku, sa kojima moj otac i stričevi održavaju kontakt jer dobro znaju jezik, za razliku od mene. Ponosna sam na svoje korene i volela bih da ponovo dođem sa sinom, vidim porodicu i sretnem fanove. Boraviti u domovini bilo je čarobno iskustvo. Nisam mogla da verujem kolika je gužva vladala na ulici zbog mene, plašila sam se da se neko ne povredi - rekla je Gabrijela.

Sa druge strane, život u Meksiku opisuje kao veoma opasan.

- Uvek morate biti na oprezu. Tu živim već 21 godinu, koliko je prošlo od snimanja "Zlobnice". Imala sam jednog velikog neprijatelja, za kojeg se ispostavilo da je član moje porodice, koji mi je napravio puno zla. Pretio mi je smrću, pratio me i psihički maltretirao. Samo želim da je sada što dalje od mene- ispričala je glumica.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd