Skip to main content
Darko Lazić i Saša Popović

SAŠINE REČI ODZVANJAJU U GLAVI: Popović mu rekao OVO, a Darko samo oborio glavu

Foto: Srbija Danas/Jelena Obradović - Instagram printscreen/@darkolazicofficial
Očinski!

Darko Lazić pre nego što je doživeo tešku saobraćajnu nesrežu, navodno je primio teške kritike od strane direktora Granda Saše Popoviža zbog svog načina života.

Kako Kurir prenosi, Lazić je pre par godina, dok je još imao aktivan ugovor sa Grandom, obavio razgovor u četiri oka sa Sašom, na insistiranje Popovića, u kojima mu je direktor Granda  zamerao i pokušavao da ga otrgne od burnog načina života.

- Darko je bio jedan od najplaćenijih i najpopularnijih pevača u produkciji. Otkad je 2009. godine odneo pobedu u ovom takmičenju Lazić je nizao samo uspehe. Od Granda je dobio stan i nekoliko pesama i saradnja je fukcionisala na obostrano zadovoljstvo. Međutim, iako je Darko zarađivao dosta novca i za sebe i za Grand, Saša Popović je bio zabrinut kada je čuo za buran život koji mlada Zvezda Granda vodi tada. ovo saznanje je Sašu toliko pogodilo, da je odlučio da sa njim očinski popriča i pokuša da ga otrgne od poroka. Rekao je svom pulenu da je on punoletan i sposoban, da je već muž i otac i da mora biti odgovorniji i prema sebi i prema svojim bližnjima. Darko ga je pognute glave slušao dok mu je objašnjavao da je sjajno to što mu karijera ide uzlaznom putanjom, ali da je pitanje koliko će to trajati zbog burnog načina života koji može i da ugrozi njegovo zdravlje. Iako je delovalo da će Darko poslušati Sašine reči, ovaj nije bio baš uveren u to. Svojim saradnicima je više puta govorio da će mladi pevač nadrljati ako tako nastavi, i sada se ispostavilo, na žalost, da je bio u pravu - tvrdi izvor Kurira.

Darku je pre dve godine istekao ugovor sa grandom, ali je pevač ostao deo produkcije, a Popović i svi njegovi zaposleni se neprestano raspituju za Darkovo zdravlje. 

Kako se pisalo poslednjih dana, Darkovo zdravstveno stanje ide na bolje, ali je pevač navodno imao psihičku krizu, te je morao da razgovara i sa psihologom zbog traume koju je doživeo.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd