fbpx
Skip to main content
Senidah

SENIDAH večeras na splavu PORT predstavlja NOVU pesmu

Foto: Matic Kremžar
U potpuno drugom izdanju.

Slađana može biti alter ego svake žene.

Nova OPSESIJA: Svojim hitom SLAĐANA gađa u najbolniju temu, a evo ko se krije iza pseudonima SENIDAH

Harizmatična Senidah, muzičarka i pevačica grupe Muff, jednog od najuspešnijih sastava u Sloveniji i regionu, sa svojim prvim solo projektom predstavlja se u potpuno drugom izdanju nego što smo je navikli videti do sad.

NE MOGU DA ZAMISLIM SVET BEZ TEBE... Marija Šerifović, pred koncert, otkrila ko je njena LJUBAV!

Kao rezultat njene solo samorefleksije nastao je singl Slađana, koji na izvanredno slušljiv način koketira s percepcijom ženstvenosti, romantike i neuzvraćene ljubavi u više ili manje bez kompromisnom savremenom prostoru i vremenu.

Senidah je svakako vokalistkinja i performerka sa jednom od najunikatnijih prezentacija kako na domaćoj sceni tako i u regionu. Mirne savesti možemo reći, da sa grupom Muff pomera granice domaćeg muzičkog ekosistema.

Senidah
Senidah
Foto: Matic Kremžar

Taj status još jače utvrđuje sa singlom Slađana, sa kojim je ovaj put u prvom planu ispoljila intimniju stranu svog muzičkog portreta i posledično nas poslužila sa originalnim zvukom i stvaralačkom svežinom, koji su uprkos žanrovskom opredeljenju u potpunosti i pre svega njeni.

Tako Senidah putem kompozicije manifestuje svoj još možda neodkriveni alter ego, koji se suočava sa nerazumnim optužbama svih svojih ljudi. Možda bi mogli reći da je to njena naivno romantična žudnja za drugačijom ljubavi, koja je svakako u sukobu sa okolinom po pitanju čak i same ljubavi.

NEVIĐENI SPEKTAKL! Šon Pol održao koncert za pamćenje u srpskoj prestonici!

Ako se za Slađanu, zbog njene prividne tvrdoće, teško može reći da se nekome u potpunosti predaje, ova kompozicija je zbog svoje kompleksnosti više ili manje posvećene vlastitoj interpretaciji publike. Večeras će na splavu Port prvi put uživo izvesti novu pesmu za koju uskoro i izlazi spot.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd