fbpx
Skip to main content
Ubice mog oca

ŠOK! Ministar Kovačević progovorio o UBICI iz serije "Ubice mog oca" i iznenadio sve!

Foto: Youtube printscreen/Ubice Mog Oca
Otvoreno i direktno!

Glumac koji igra ministra Nikolu Kovačevića zna odgovor na pitanje da li je on taj za kojim se traga, ali kaže da mu nije jasno zašto se u Srbiji svi uzbuđuju oko toga što je u sve umešana politika.

Predrag Peđa Bjelac se svojom pomalo mračnom pojavom savršeno uklopio u lik opasnog i sklonom zakulisanim akcijama ministra Kovačevića koji je na skali osumnjičenih za najteže delo pri samom vrhu. Bjelac, naš glumac sa respektabilnom internacionalnom karijerom, na direktno pitanje da li je on možda taj uz osmehj postavlja kontrapitanje - da li vi mislite da ministar može da bude ubica?

BOMBA! Lepa Nina Janković OTKRILA ko je UBICA u seriji "Ubice mog oca!" (VIDEO)

Bjelac kaže da nije imao direktan uzor za građenje ovog lika, ali da mu je dobar scenario, glumački veoma pomogao, bez obzira što igra ne baš simpatičnu ulogu.

- Nisam očekivao da serija bude baš ovoliko popularna, ali sam odmah tvrdio da je za naše uslove revolucionarna. Nije u pitanju trend, pa njih su Amerikanci izmislili i postavili kriterijume još skoro pre 50 godina. Ali, u Srbiji se niko nije setio da bi to neko gledao i kod nas, a naročito mladi ljudi - kaže Peđa, poredivši nas sa Češkom, gde živi i radi već dosta dugo.

Peđa takođe tvrdi da mu je za prihvatanje uloge u seriji "Ubice moga oca" presudan bio i scenario Nataše Drakulić i Predraga Antonijevića.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
29 Beograd