Skip to main content
Jelisaveta Orašanin

STRAHUJU: Isplivao NEVEROVATAN podatak o svadbi Jelisavete i Tea! OVO je njihova NOĆNA MORA!

Foto: Instagram printscreen/jagodeumagli
Sve mere su preduzete kako bi par bez ikakvog ometanja proslavio sklapanje bračne zajednice.

Dok Miloš Teodosić boravi u Crnoj Gori, gde danima slavi momačko veče, Jelisaveta Orašanin priprema se za poslednju predstavu koju će odigrati pre svadbe. U međuvremenu, zajedno sa deverušama i kumom, drugaricom iz detinjstva, pravi poslednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedelju u restoranu "Topčiderac" na Senjaku.

SRCEPARAJUĆA PRIČA: Niko ni slutio nije KOME je posvećena pesma "SVATOVI" od Vesne Zmijanac! (VIDEO)

Sve mere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teo bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice. U strahu da bi njihova privatnost mogla biti ugrožena, objavili su "rat" svim neželjenim gostima. Tako je jedna od rigoroznih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove kako niko ne bi mogao da snima detalje.

- Par je želeo po svaku cenu da osigura privatnost. Kako nisu želeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

ČUJTE I POČUJTE: Šaban Šaulić snimio NOVU pesmu! A tek da vidite s kojom SE*S bombom! (VIDEO)

Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, pa čak ni prijatelji, ne mogu da uđu.

Miloš Teodosić
Foto: MN Press

- Sala će biti posebno dekorisana, a Jelisaveta je danas privela kraju sve dogovore o detaljima. Miloš joj je sve prepustio, jer veruje u njen sud, ali i osećaj za estetiku.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd