fbpx
Skip to main content
Džoni Dep

SVAKI DAN JOŠ PRLJAVOG VEŠA: Asistent Džonija Depa tvrdi - Amber Herd je SOCIOPATA

Foto: Profimedia
Biće tu još obrta.

Ako je verovati rečima asistenta Džonija Depa, njegova bivša supruga Amber Herd je ta koja je u njihovom odnosu bila "sociopata", "zlostavljačica" i "makijavelijanska vladarka".

Na suđenju u parnici koju glumac vodi protiv lista The Sun, koji ga je nazvao "zlostavljačem", Depov pomoćnik Stiven Dojters izneo je niz dokaza protiv Herdove i u svom iskazu tvrdi da je glumica Depa izložila "godinama zlostavljanja" i da je on bio "izuzetno iznenađen i zgrožen" kada su se u javnosti pojavile priče o tome kako je upravo ona zatražila zabranu pristupa protiv glumca.

"UBILA ME MRAČNA DEPRESIJA" Povukao se sa estrade na vrhuncu karijere, a onda šokirao publiku priznanjem: Patim od BIPOLARNOG POREMEĆAJA

"UBILA ME MRAČNA DEPRESIJA" Povukao se sa estrade na vrhuncu karijere, a onda šokirao publiku priznanjem: Patim od BIPOLARNOG POREMEĆAJA

Kada je upitan kako se osećao nakon što su se razveli, Dojters je izjavio da je osetio olakšanje, a pročitana je i poruka koju je pomoćnik poslao Depovom prijatelju, glumcu Polu Betaniju: "Taj trenutak kada se sve vrati kući i sva se sr*nja nakupe na jednu čudovišnu gomilu katastrofe. Samo se trudim da ga držim uspravnim u ovom trenutku, ali ako ništa drugo, kučka je otišla. Da, mislim na Amber - ne mamu. Jadna Beti Su (Depova majka) je na odlasku poslednjih šest mjeseci, bilo je to olakšanje za sve, a najviše za nju."

Dojters je nastavio da je slikovito opisuje u porukama: "Sociopatska kobila. Netalentovana pi*ka. Zbogom lošem stanju. Da, mislim na Amber, a ne mamu iako je i ona bila sam đavo."

Džoni Dep
Foto: Profimedia

Što se odnosa Depa i Herdove tiče, Dojters je smatrao da se radi o dvoje ljudi koji su se voleli, ali nikada nisu smeli da budu zajedno. Ali dodao je i da nikada nije video Depa da je bio nasilan prema njoj niti da joj je pretio. Ipak, na kraju je dodao da bi stao na njenu stranu da je do nasilja došlo.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
8 Beograd