fbpx
Skip to main content
Mlakar

TV DOGAĐAJ GODINE! Voditelj je već otišao u penziju, a ona OTERANA SA TELEVIZIJE - vraćaju se ZAJEDNO

Foto: Youtube printscreen/adamsmonte
Ovo menja sve...

Poslednji put su zajedno izašli na pozornicu u Mostaru 2009. godine, a 'Obiteljski zabavnik' bio je poslednja emisija koju su vodili 1993. i 1994. Mirna Berend (50) i Oliver Mlakar (81) voditelji su koncerta Crvenih koralja u Lisinskom.

- Kao klinka sam gledala Olivera, Kseniju Urličić, Željku Fatorini, Helgu Vlahović i Vesnu Špinčić Prelog, a na audiciji 1986. sam ga prvi put videla uživo. Od 200 kandidata prošli smo samo Denis Latin i ja - prisetila se Mirna.

Pre 17 godina voditeljka je dobila otkaz na HRT-u nakon što je 14 godina vodila sve najvažnije zabavne emisije. Nakon toga dobila je angažman na drugoj televiziji, ali to je nije ispunjavalo pa je počela izrađivati nakit. Od toga i danas živi. Zasad se njeni anđeli s porukom 'Ponesi me, čuvaću te' prodaju na tri benzinske pumpe i Berend planira širiti posao s nakitom.

ROZGA SVE RASPAMETILA! Uvek bila smerna i slatka, a danas IZBACILA BUTINE, dok grudi samo sevaju (FOTO)

- Mirno i lepo živim od izrade svojih anđela te jako retko palim televizor - kaže. Dodaje da joj je nakit kao joga, kaže da je zatvorena u svom svetu i ne razgovara ni s kim ako to ne želi. Ističe da je sve u životu radila iz ljubavi.

- S anđelima ću zaokružiti svoj ovozemaljski život, a pre toga možda napišem i knjigu. I ja sam nekad bila zaluđena time što sam bila voditeljka. Ego zna proraditi, ali to je zamka. U toj zamci treba ostati ili je prepoznati i iz nje izaći - smatra Mirna. Oliver Mlakar veseli se što će baš Mirna s njim večeras voditi koncert. Voli je jer je, kako kaže, iskrena, poštena i neposredna.

- Imala je problema jer je svima sve rekla u lice. Jako je cenim kao ženu i profesionalku. Neshvatljivo mi je da je neiskorištena. Kad vidim plejadu neukih voditeljki, nije mi jasno kako je to moguće - kaže Mlakar, koji je u penziji od 2002. Nakon toga vodio je 'Kviskoteku', a i danas ga često pozivaju da vodi razne evente.

Sa suprugom Dunjom (71) više od 30 godina uzgaja patuljaste šnaucere, koji su redom nagrađivani na izložbama u svetu. Mlakar kaže da mu srce svaki put brže zakuca kad vidi Dunju da s njima ulazi u ring.

PA S***I SESTRI U USTA: Skandalozno dopisivanje Jelene Krunić kruži internetom

Mirna i Oliver ponose se što su Crveni koralji baš njih angažiovali. Berend je kao djevojčica često slušala 'Mnogo značiš za moj život draga'. Mlakar tu pesmu Dunji nije pevao jer tvrdi da nije dobar pevač pa je nije hteo razočarati. Na pesme Crvenih koralja u mladosti je više voleo plesati.

Oliver i Mirna Berend poznavali su se sedam godina, a tek kad su počeli voditi ‘Obiteljski zabavnik’ Laze Goluže (81), nazvala ga je kolegom.

- Kad se danas primimo za ruke i izađemo pred publiku, znam da je uz mene moj kolega. Jako sam srećna da sam radila s njim i njegovom generacijom, od njih učila i što ne radim s ovima danas - kaže Mirna.

"DA IMAM PRAVO NA JOŠ JEDNU ŽELJU..." Saša Matić dobio tužbu zbog hita uz koji su i muškarci plakali

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd