fbpx
Skip to main content
Marija Karan

U PUNOM SJAJU PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Marija Karan konačno na setu, ali sa trogodišnjim sinom

Foto: Profimedia
Iznenađenje!

Naša glumica koja već godinama živi u Los Anđelesu doputovala je u Srbiju kako bi snimala seriju “Pet”. Ipak, ono što je iznenađenje za mnoge jeste da će sa Marijom Karan barabar na setu biti njen trogodišnji sin Marko Leo.

- Drago mi je da sam ponovo tu i da sam deo sjajne ekipe. Ovo će sigurno biti drugačije nego što sam ranije radila, ali što se tiče kvaliteta, to je na vrhunskom nivou. Sina sam dovela sa mnom jer je on jedno od mnogih iznenađenja. On igra sa mnom u seriji, igra jednog malog anđela. Kada sam pročitala scenario, taj njegov lik ima osmeh anđela, a ja kao svaka mama vidim anđela u svom sinu, pa sam ga preporučila. Zbog toga što oboje igramo organizovali smo se da budemo zajedno u Srbiji neko vreme. Inače se trudim da podelim dan tako da provedem kvalitetno vreme sa sinom, makar to bilo i 15 minuta. Bolje to nego deset sati zajedno a da nije kvalitetno - kaže Marija, koja glumi Dorćolku u seriji.

DABOVIĆKA JE ODALA: Evo šta je Šerifovićka uradila sa prihodom od koncerta! Ko bi se još ovako poneo?! (FOTO)

DABOVIĆKA JE ODALA: Evo šta je Šerifovićka uradila sa prihodom od koncerta! Ko bi se još ovako poneo?! (FOTO)

- Ja sam Zemunka i bilo mi je teško da glumi ženu sa Dorćola, ali sam nekako uspela.

Marija priznaje da joj često nedostaju Srbija i prijatelji iz domovine jer se nakon udaje za holivudskog producenta Džoela Lubina preselila u Los Anđeles, piše Blic.

IMALA SAM DVA IZBORA... Sklupčana na podu? Ne! Nataša Bekvalac otkrila kako je pobedila loš period!

IMALA SAM DVA IZBORA... Sklupčana na podu? Ne! Nataša Bekvalac otkrila kako je pobedila loš period!

- Često sam nostalgična, ali sam naučila da se nosim sa tim, danas bi mi bilo teško da nisam uspela da dođem na predstavljanje serije i da ne provedem trenutke sa ljudima koje volim i sa kojima radim. Najteže mi pada ta vremenska razlika od devet sati kad je vama jutro, a meni veče. Sve mi to deluje kao da smo na dve različite planete - kaže Karanova, koja u seriji glumi sa Jelenom Đokić, Hristinom Popović, Galom Videnović i Milenom Radulović.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
6 Beograd