fbpx
Skip to main content
Jelena Karleuša

UPOZNAO SAM JOJ PORODICU! Intervju Ognjena Vranješa, rešio da prizna BAŠ SVE - Dolazio kod nje u KUĆU

Foto: Srbija Danas - Instagram/ognjen_vranjes
Bez ustručavanja!

Navodni ljubavnik Jelene Karleuše, Ognjen Vranješ je za "Hit" priznao da ga je pevačica tokom njihove romanse upoznala sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i sa majkom Divnom.

JUČE TABLETE, A DANAS... Karleuša došla na snimanje, a OVO JE NOSILA U RUCI - detalj svima promakao (VIDEO)

- Ne želim više da pričam o Jeleni. Sve što sam imao, reako sam u saopštenju koje sam okačio na svoj Instagram, to je prava istina. Mogu samo da potvrdim da sam upoznao njene ćerkice, sretali smo se u prolazu. Divnu sam upoznao u Atini, kada je Jelena dolazila kod mene - poručio je Vranješ ta "Hit Informer" i odbio da dalje razgovara o Jeleni...

- Iskreno, muka mi je od svega! Vranješ i JK su pune dve godine bili zajedno! Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine, kada je sve i počelo. Tamo smo razmenili brojeve i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta - zajednička putovanja, dolazila je kod mene u Atinu, viđali smo se na raznim mestima, pa čak i kod nje kući - otkrio je fudbaler u svom saopštenju i burno je reagovao na Jelenine provokacije da je njen obožavalac:

NAJNOVIJI GOLI SNIMAK KARLEUŠE! Sada mu se i OBRAĆA - ovim rečima?! Nakon povratka u javnost ISPLIVAO ŠOK

-Ja nisam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona i to sam spreman da dokažem. Nisam nikog niti jurio, niti prisiljavao sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. 

Kako navodi dnevni list, Divna Karleuša, Jelenina majka, je sve znala i uvek je ćerku pokrivala kod zeta Duška Tošića.

NE HVATAJ ME ZA RAME! NE TAKO AGRESIVNO! Karleuša OPET došla na snimanje, a onda je NASTAO HAOS

- Divna je znala da joj se ćerka švaleriše sa Vranješom. Kad god bi trebalo da otputuje van zemlje da vi vila sa fudbalerom, Jelena je sa sobom vodila i Divnu kako Dušku ništa ne bi bilo sumnjivo - kaže izvor i dodaje...

- Divna je otputovala sa Jelenom u Grčku, ali je ostavljala ćerku da sama uživa sa ljubavnikom.Tada je na Akropolju nastao snimak, koji je dokazao da su se oni viđali. Jelena je za porno-fotke mogla da kaže da ih je slala Dušku i da su joj ukradene iz telefona, ali kada je objavljen taj snimak, više niko nije imao sumnje - zaključuje izvor.

Na čijoj ste strani u sukobu Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa?

JK STIGLA, PRVI PUT U JAVNOSTI Ogromna frka, sve je bilo BRZO! Uletelo i OBEZBEĐENJE (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd