fbpx
Skip to main content
Zoran Šumacinac

Zoran Šumadinac otkrio ŠTA SE KRIJE IZA MEGA HITA Autotjun! "Imao sam tri kliničke smrti" (VIDEO)

Foto: Youtube prinscreen/Jutarnji Program TV HAPPY
Zapalio internet!

Proteklih nedelja numera "Autotjun" u izvođenju Zorana Petrovića Šumadinca postala je pravi pravcati mega hit na internetu. Snimak iz emisije "Sezam produkcije" munjevito se proširio mrežom i nikoga nije ostavio ravnodušnim, a pesma, kao i originalna pojava izvođača nasmejala je mnoge. Ipak bilo je i onih koji su ostali zbunjeni pred onim što vide, ne znajući da li Zoranov performans treba da shvate ozbiljno ili ne.

Ono što je i do sada svako realan morao da prizna jeste da je pesma prosto odlično napisana, pamtljiva i zarazna, da odslikava duh vremena, a i da je Šumadinac na neponovljiv način doneo stihove i, u kombinaciji sa njegovom harizmom i plesnim koracima, dao ovoj numeri pečat kakav bi retko ko drugi mogao da učini!

Ana i Rađen se RAZVODE - a ova njegova REAKCIJA PRED KAMERAMA od pre 2 meseca sve je NAGOVESTILA!

Gostujući pre nekoliko dana u jutarnjem programu na televiziji Hepi, Zoran je lično objasnio kakva je bila estetska namera pesme, tako da više nema potrebe za tim da se dvoumimo i nagađamo. On je otkrio ono što je, čini se, trebalo da bude i očigledno, a to je da je "Autotjun" parodija na savremene tokove u muzici i svakodnevnom životu.

- Želja nam je bila da ljudima prikažemo nešto novo. Svi slušaju autotjun, a retko ko zna šta to znači. Rešili smo da napravimo parodiju na mnoge pevače koji se trenutno plasiraju i koji su aktuelni. Osim što je to parodija, treba da prenese i poruku mladima. "Donosim odluke da plivam kroz oblake", recimo, znači da mladi u Srbiji, a i generalno u Evropi, imaju problem što nemaju adekvatnu pažnju. Niko ih ne usmerava na pravi put. U medijima su uglavnom starlete, droge, alkohol - rekao je Šumadinac.

Saša Popović otkrio koja pevačica ga je IZNEVERILA! "Toliko smo uložili u nju, a sada... NEMA JE!"

U nastavku emisije otkriveno je i da je Zoran imao tri kliničke smrti i da je nakon toga dobio nesvakidašnji dar da vidi više od drugih. On je novinar po zanimanju, ali se trenutno bavi ezoterijom i hipnoterapijom, a šta je ispričao o tim svojim delatnostima, možete poslušati u snimku celog njegovog gostovanja:

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd