• Read more Zadruga Zadruga

MARKO SVE ISPLANIRAO!? Miljković namerava da OSTAVI Lunu, a evo i KADA!? ISPLIVALO SVE, Luna još NE ZNA!

• Read more Notr Dam Svet

(VIDEO) Snimak koji najbolje pokazuje posledice katastrofe u Notr Damu

• Read more Mesto zločina Region

UŽAS NA SEOSKOM IMANJU: Brat i sestra pronađeni mrtvi, telo muškarca unakaženo

• Read more Milo Đukanović i Duško Knežević Region

MILO TUŽIO KNEŽEVIĆA I CRNOGORSKI MEDIJ: Malo mu bogatstvo, pa zahteva odštetu od STO HILJADA EVRA!

• Read more Aleksandra Subotić Zadruga

LAGALA SVE! Aleks izletela UPLAKANA NAPOLJE, UHVAĆENA JE! Isplivala istina o NJENOJ vezi sa Davidom!

• Read more arktik Svet

NAUČNICI NA ANTARKTIKU PRONAŠLI TRAG STAR 200 MILIONA GODINA! Tokom ekspedicije otkrivena neverovatna stvar!

• Read more Budućnost - Crvena zvezda Košarka

NECENZURISANO: Objavljen snimak UŽASA iz Morače! Evo kakvu su TORTURU pretrpeli Topić i Čović (VIDEO)

Miki Đuričić i Aleksandra Subotić

B-U-M: Miki IZAŠAO iz Zadruge, a Aleks upravo STIGLA u Šimanovce! Zvanično saopštenje - SVE obrisano!

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 2 - Srbija Danas
Prometno...

Gužva je na vratima rijalitija "Zadruga 2". Jedni izlaze, drugi ulaze - vraćaju se, tačnije.

DOKAZ IZLASKA IZ ZADRUGE: Miki napustio imanje - obraćanje Mitroviću, pa PRAVO U KANCELARIJU, a onda...

TO NIJE BOMBA - TO JE ATOMSKA BOMBA: Produkcija saopštila - Gastoz VEČERAS ULAZI u Zadrugu! A Luna...

Miki Đuričić je tokom noći i ranog jutra dva puta izlazio iz rijalitija, a drugog puta se nije vratio i još uvek nije niti u kadru, niti se produkcija oglašava šta se s njim dešava.

Pitanje je da li će čelnici "Zadruge" uspeti da ga vrate na imanje, a to će sigurno uraditi sa Aleksandrom Subotić. Ona je nedavno potvrdila da se vraća, kao i da je bila da potpiše ugovor, ali se nije znao tačan datum povratka.

DRAMA U 7 UJUTRU - ISKLJUČEN TON Miki sad DEFINITIVNO izašao iz Zadruge posle 2 sata MUKE! Fanovi plaču

Baš u trenutku kada Miki izlazi, u Šimanovce je stigla Aleks. Ona je pre gotovo dva sata objavila snimak na Instagram storiju iz automobila blizu skretanja za Šimanovce. Kako je studio "Pinka" veoma blizu tog mesta, ona je sigurno već tamo. Šta mislite, možda se čak i videla sa Mikijem?

PRODUKCIJA KONTAKTIRANA - DALA ODGOVOR: Evo GDE je Miki nakon napuštanja Zadruge (FOTO)

- Putujem za Beograd, TV "Pink" - kratko je napisala Subotićeva.

Foto: Instagram printscreen/sandrasuboticss

Potom je Aleks na Instagramu objavila zvanično saopštenje - svojevrsni proglas u kom kaže da je ona rane iz prošlosti obrisala.

Foto: Instagram printscreen/sandrasuboticss

- Od danas bih volela da se sve grupe koje su i dalje neodlučne i da ko prodžava mene - da podržava samo mene. Ne želim ni slike, ni tugaljive klipove, prošlost je prošlost. Ja sam nastavila dalje, sve na "delete" (brisanje) - dopisala je Aleksandra, a nama ostaje da vidimo da li će se baš danas vratiti u igru i to kada u Belu kuću stiže i Nenad Marinković Gastoz što je potvrdila i sama produkcija (više o tome pogledajte na OVOM linku).

Foto: Instagram printscreen/sandrasuboticss

Subotićeva je uskoro i otkrila razlog posete Šimanovcima. Bilo je to završavanje papira koji su ovoga puta, kako ona navodi dok produkcija ćuti - potpisani

Da li mislite da će se Miljana Kulić vratiti u Zadrugu?

SVAĐAM SE SA SVIMA! Priznala sve o SUKOBIMA u žiriju Zvezda Granda! Samo me Popović ne dira jer... Au! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:

Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas.

SD zadruga

SD vip