fbpx
Skip to main content
Teodora i Anđelo

MALA SVE GAZI! Teodora je OPASNA, traži slobodu i ti si na ZADNJEM MESTU - Anđela ISTINA BOLI! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Saznao istinu.

Nakon brojnih svađa koje su rezultovale jučerašnjim definitivnim raskidom, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković konstantno izbegavaju da vode bilo kakvu konverzaciju.

Ipak to ne sprečava ostale zadrugare da sa strane komentarišu događaje koji su ih zadesili u zadnje vreme, a Anđelo je čak zatražio i savet koji će mu pomoći u odluci šta na dalje da radi sa Teodorom.

NEOBORIV DOKAZ: Isplivale PRVE ZAJEDNIČKE fotke Lune i Slobe, bilo je to U JULU PROŠLE GODINE! (FOTO)

Zadruga
Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Meni, recimo, dođu neki i kažu da sam ja mnogo zaljubljeniji u nju nego što je ona u mene. Sutradan onda ona dođe kod mene u radionicu i pita me gde sam do sad i vidim u njenim očima da je zaljubljena. Ne znam više šta da radim - požalio se Anđelo prisutnima.

Minina majka OČAJNA! Njoj je potrebna pomoć psihijatra!

Njegovo ispovedanje pomno su pratile Zorica Marković i Viktorija, a imale su i zajedničko mišljenje o Teodori.

- Teodora traži slobodu, ona ja takva, gazi, korača kao muško, neukrotiva je. Ona je karijerista. Njoj treba neko ko će da je prati, ko će joj nositi kofere, ako možeš da je pratiš onda možete da budete zajedno. Mala je opasna, uspeće šta god da bude radila, takva je rođena, nju zanima samo karijera - iskreno je rekla Zorica ovom mladom zadrugaru.

Teodora i Anđelo
Teodora i Anđelo
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Sa Zoričinom teorijom složila se i Viktorija koja je, doduše, pomalo skeptična po pitanju Teodorinog uspeha u budućnosti, jer je do sada nije čula kako peva, a smatra i da nije dovoljno "egzibicionista za takav posao".  Anđelo je i u ovoj situaciji odbranio svoju, sada već bivšu, devojku.

Ovo su slike iz detinjstva Lune Đogani (FOTO)

- Ona je takva, ona ne voli da se trpa. Ja sam je, kad smo se igrali one emisije, zamolio da otpeva nešto i tada je pevala, čisto da bi pokazala da može, a može. Ona neće pevati po svadbama kao ove ostale, ona će nastuipati samo po klubovima - branio je Anđelo Teodoru. 

Teodora i Anđelo
Teodora i Anđelo
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Na kraju, svi zajedno su se složili u tome da je neophodno da se malo skloni od nje i da pokuša da istraje u tome.

Posle akcije u sobi, Luna i Sloba POD tušem! A onda se pojavili pred SVIMA...

Ipak, večeras će u Zadruzi biti organizovana žurka, tako da će Anđelu biti veoma teško da se kloni Teodore kada ga ponesu emocije i alkohol, a do tada pogledajte u videu detaljniji razgovor ovih zadrugara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd