Skip to main content
Gagi Đogani i Dušica Jakovljević

OKO LUNE: Dušica zanemela, Gagi se posvađao u studiju! - Mi smo Romi, Šiptari? - Ona je RASTURILA brak

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 2
Haos.

Ušli su u studio kod Dušice Jakovljević kao podrška dvojice duelista u izbacivanju iz "Zadruge 2" - Adama Đoganija i Marijane Zonjić. Međutim, ubrzo su se posvađali i to oko Lune Đogani.

Gagi Đogani i Marijanina drugarica Maja su se raspravljali, a voditeljka Dušica je za to vreme nemo pratila šta se događa. Varnice između njih nastale su kada je denser izjavio koliko je momaka imala Zonjićeva tokom svog boravka u Beloj kući, nakon čega je njena drugarica spomenula Slobu Radanovića.

Gagiju se nije svidelo što je Maja pokrenula ovu bolnu temu za njegovu ćerku, koja je govorila kako je Sloba njena najveća ljubav. 

- Ide prvo Adam, pa Cobe, pa ko sve... - rekao je Gagi.

- Hoćemo sada malo o Luni? Ona je bila sa Slobom i rasturila je jedan brak! - pričala je Maja.

- Auuu! Luna je ušla u ovu Zadrugu i imala je samo Marka. O čemu se radi devojko? A šta je bilo sa Marijanom? Krenula je sa Adamom, a završila sa sedamanestim. Nemoj to da radiš i nemoj da si bezobrazna. Nemoj da dirate Slobu, to je zavrešna priča. Luna se pokazala u najboljem svetlu. Kad god ne znaju kako da nas povrede, pričaju da smo Romi, Šiptari, da sam ja narkoman... - pričao je Gagi.

Pogledajte te scene:

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd