fbpx
Skip to main content
Aleksandra Subotić i Biljana Dragojević

OTKRIVENA VELIKA PREVARA OKO DETETA: Bilja neće više da ĆUTI: Sramota za Aleks! Pare za malu Magi

Foto: Srbija Danas/TV Pink printscreen
Dal i je ovo moguće?!

Biljana Dragojević bila je prva koja je pružila ruku slomljenoj Aleksndri nakon prevare Davida. Ona je kao svoju primila u kuću, iako je već bila bivša snajka, te je pritom bacala drvlje i kamenje na svog rođenog sina koji se upustio u vezu sa Anom Korać i to na podmukli način, tako što je prevario Aleks pred milionskim auditorijumom.

Aleksandra i njena ćerkica su bile kod Bilajne, koja joj je bila podrška poput majke, a s obzirom na Aleksandrino stanje, ta pomoć joj je bila i više nego dobrodošla.

Pogledajte kako je Aleksandra izgledala dok je bila kod Biljane u kući!

Ipak, nakon Aleksandrinog povratka u Zadrugu, Biljana je na neki način okrenula ploču, jer je smatrala da Aleksadra ne postupa ispravno, kao i da ne govori istinu onjoj i njenom sinu.

Dok su bile zajedno napolju bilo je priča o astrološkinjama koje su zajedno sa Biljanom pomagale Aleks, ali i njenoj ćerkici maloj Magdaleni.

Danas, nakon svega, Biljana je rešila da objavi pravu istinu o načinu na koji su joj one pomagale, kao i da stavi tačku na spekulacije o novcu za Aleksandruinu ćerku!  

- Zahvaljujem se Z. astro, L. P. koje su poslale novac da rezervisem igraonicu za Magdalenu 13 novembra 2018 god. jer joj je bio rodjendan, I Ljiljana hvala sto si poslala za pola bicikla novac ostatak sam ja dodala kao I za kacigu I ne brinite sve ce biti dato Magdaleni koliko vec danas, mama od Megi nije ostavila nikakava sredstva za dete, a Zorica astro i izvesna Ljiljana Popadic insistirale su da pomognu za Megi pa sad pregovaraju I salju prepiske KARI kako su poslale neku crkicu za dete. A Zorica astro nece da posalje prepisku kada sam joj napisala da ne zelim nikakav novac od njih ni od fanova ta prepiska ne postoji. Sramota od podrske Aleksandrine da prbacuju sto su detetu poslali slatkise I platili igraonicu za rodjendan takodje su poslali da joj kupim neke igracke. Ja nisam trazila sami ste insistirali da pomognete. Nisu poslali za mene nego za dete. Toliko o ljudskosti MNOGO MNOGO VISE SAM JA POTROSILA A NIGDE NISAM OBJAVILA A DETE JE MOJE KOLIKO I VASE. SRAMOTA ZA ZORICU ASTRO I LJILJANU POPADIC. Poslacu vama dvema - napisala je Biljana na svom instagramu.

dejan-dragojevic,-biljana-dragojevic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

ZAVIRITE U BRENIN LUKSUZNI DOM! Njena dnevna rutina će vas iznenaditi i ODUŠEVITI! (VIDEO)
 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd