Skip to main content
Stanija Dobrojević i Ana Korać

PA OVO JE RAT! Stanija zakrvila sa Anom: "Šmrčeš belo, podvode te, bila si sa Slobom, a Kija..."

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 2
Haos.

Stanija Dobrojević je sinoć u rijalitiju "Zadruga 2"  u lice sasula Ani Korać šta sve misli o njoj. Dobrojevićeva je podsetila na to da je Ani Kristina Kockar bila prijateljica, a da je ona njoj, kako tvrdi, iza leđa bila u vezi sa Slobom Radanovićem. Optužila ju je čak i da je koristila drogu.

Osim toga, Stanija je prozvala Koraćevu na prepiske u kojima od čoveka koji je ubijen, traži kokain. A prozvala ju je i da je drugarica podvodi i zatražila joj je da objasni odakle joj skupoceni satovi i automobili, odnosno od čega je sve to zaradila.

- Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ - govorila je Stanija, a usledio je odgovor istom merom od strane Koraćeve:

- Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Viđaš se sa tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. J*beš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo - šokirala je sve Ana Korać.

Pogledajte kako je Ana reagovala!

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd