Skip to main content
Zadruga 2

ŠOK: Finale Zadruge 2 se odlaže? Rijaliti se PRODUŽUJE? (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
fasfas

Druga sezona rijalitija "Zadruga" polako ulazi u završnicu. Kako je na startu najavljeno, planirano je da veliko finale bude krajem juna.

Međutim, izgleda da se situacija iz prve sezone ponavlja i da će zbog velike gledanosti i "dvojka" biti produžena, a finale odloženo. Tako su bar danas pričali učesnici, koji su, čini se, dobili neke informacije o završetku "Zadruge 2".

Dok se Luna Đogani spremala za gostovanje u "Amidži šou", razgovarala je sa Markom Miljkovićem i Zlatom Đurković o kraju rijalitija. Blogerka je istakla da ne zna kada je finale iako joj je Zlata tražila da kaže. Marko je ispričao da ima najmanje još 30 dana, ali da se takav scenario najverovatnije neće desiti i da će sve trajati duže.

- Čekaj, ti mi kažeš da nema šanse da bude ni 20 juna, nego će produžiti još duže. Majko sveta, izbacite me - jadala se Zlata.

- Mada, dosadni smo, pričamo gluposti, ništa se ne dešava. Ko zna... - odgovorio je Marko, a prethodno su drugi zadrugari izneli podatak da će do kraja biti još pet vođa, dakle pet ili šest nedelja. A zvanična potvrda produkcije se još uvek čeka da i takmičari, ali i gledaoci saznaju da li će biti produžetka kao što to pojedini naslućuju.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
19 Beograd