fbpx
Skip to main content
Zadruga

KO KOGA OVDE? "Trudna" sa bivšim koji je bio dečko njene drugarice, a abortirala dete bivšeg koji je drug njenog sadašnjeg

Foto: Srbija Danas - TV Pink printscreen
"Ljubav šarena krila ima..."

Priča koja sledi idealna je za ljubitelje španskih serija. Znate one gde postoji velika mogućnost da je sin njene majke zapravo sam svoj otac?

E, pa, rijaliti Zadruga je pomerio granice i postavio temelj za scenarije koji još uvek nikome nisu ni pali na pamet. Ili jesu, al je u sebi rekao "ma daj, ovo izgleda nerealno, preterao sam".

Već je u toku peta sezona najpopularnijeg rijalitija na Balkanu, a relacije između učesnika koji se godinama provlače kroz isti su nikad komplikovanije, pa ćete nam oprostiti što uprkos pomnom praćenju možda izostavimo nekog aktera koji je bitan ili u bilo kojoj vezi sa nekim od pomenutih.

Dakle, da počnemo...

U sredini našeg zapleta postavićemo Maju Marinković koja je definitivno ključan igrač. Sa druge strane imamo Janjuša, Filipa Cara i Čorbu.

Ovako, Maja je bila u vezi sa Janjušem koji je sa njom prevario ženu u jednoj od sezona, a zatim i bio sa njom u zvaničnoj vezi. Voleli su se, tukli, svađali, a onda se i... khm, khm, ono :). Za to vreme u rijalitiju je bio i Car, jedan od najboljih Janjuševih drugova, ali i Milan Janković Čorba koji je menjao devojke, a među njegovim izabranicama bila je i Mina Vrbaški, devojka Filipa Cara u istoj sezoni.

Ufff... mnogo smo odlutali, aj da se vratimo na Maju i Janjuša.

Dakle, njih dvoje su bili u vezi, raskinuli pred kraj sezone, a šuškalo se da je Maja abortirala Janjuševo dete. Napolju, Maja je osvojila Filipa Cara koji je do tada bio Janjušev "bff" a po ulasku u 5. sezonu postaje njegov neprijatelj sa kojim je na ivici tuče.

Sad produbljujemo priču...

Car je u Zadruzi 5 zaveo udatu Dalilu Dragojević koja je sa svojim mužem Dejanom Dragojevićem bila u "idiličnom" braku i pravila dete 5 godina, a onda za par dana odbacila njega i krenula sa Carem da, znate već, pravi dete :) Inače, Maja je često na udaru da kopira Janjuševu bivšu, Anu Korać, koja je bila u vezi sa bratom Dalilinog muža, Davidom.

Kada je Maja ušla, Car je ostavio Dalilu, ali stvorili su se novi problemi koji svedoče da je Maja baš plodna žena. Kada je Marinkovićeva ušla u 5. sezonu povela se priča da je Maja trudna, ali ni sa Filipom, ni sa Janjušem (čije je dete abortirala) već sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Sad, kako stvari stoje, Maja je sa Filipom, sumnjaju da je trudna sa Čorbom, Janjuš "lovi" sve žensko, a Dalila se izgleda bacila opet na bivšeg muža, Dejana Dragojevića.

Sad čitam šta sam sve napisao i ne mogu da pohvatam konce. Tako da, ako ni vama nije jasno, ne očajavajte, jer verujem da ni u njihovim glavama još nije precizno utvrđeno ko tu koga... voli :)

Da bismo vam olakšali maksimalno ove socijalno ljubavne realcije, daćemo vam jedan infografik koji bi trebalo da ilustruje ceo taj sistem.

Infografik veza i prijateljstava u Zadruzi
Infografik veza i prijateljstava u Zadruzi
Foto: Srbija Danas - TV Pink printscreen

A ako vam ni ovo nije baš najjasnije (verujemo da nije) poslušajte reči mudrog hroničara Zadruge iz Kupinova. Svaka mu je k'o u Njegoša. 

Šteta što kad-kad prebije nekog i ima psihičke lomove. Inače je interesantam i inteligentan, al šta će, verovatno ga povuklo društvo :)

 

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd