fbpx
Skip to main content
Vladimir Tomović

TOMOVIĆ GA IŠAMARAO - SNIMAK SE KRIJE: Posle noćašnjeg HAOSA - hitna KAZNA ZA Vladimira (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen
Zahtev upućen produkciji!

Stefana Karića u pitanju jedan gledalac je prozvao zbog toga što nije stao u zaštitu slabijeg Filipa Reljića kada mu je Vladimir Tomović otimao pare.

Karić je rekao da je on uz svoje prijatelje u dobru i u zlu.

NAKON DRAME ZBOG SNIMKA KAKO GA ŠAMARA U KARANTINU Vladimir Tomović PODIVLJAO u garderoberu (VIDEO)

NAKON DRAME ZBOG SNIMKA KAKO GA ŠAMARA U KARANTINU Vladimir Tomović PODIVLJAO u garderoberu (VIDEO)

- Vidim da su se naoštrila pera ovih tajnih gledalalca. Mogu samo doći oči u oči ta bedna piskarala tamo što pišu, mogu kada izađem na ulicu da mi se samo sagnu – rekao je Tomović i kasnije krenuo da se pravda da on nije hteo da pokazuje silu nad slabijima, ali su ga mnogi osudili zbog ovakvog postupka.

S obzirom da je produkcija uvek insistirala na uvažavanju svih gledalaca, ili novinara, jer nije jasno šta je Tomović na početku hteo da kaže, mnogi fanovi zadruge su uputili apel produkciji da žestoko kazni Vladimira Tomovića zbog omalovažavanja i vređanja publike, ali i zbog pretnji.

To nije bio kraj njegovim ispadima, pa se u toku noći sukobio sa Erminom i Čolakom kojima je pretio da će ih je*ati, dok je sve vreme ponavljao Čolaku da je "plakao" dok ga je napolju šamara, dok je Čolak rekao da je bolje da to ne pominje, jer postoje snimci šta je sve radio pre početka Zadruge.

Pogledajte snimak!

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd