fbpx
Skip to main content
Zadruga

UŠLA DA POMRSI KONCE: Čim se ONA pojavila na vratima "Zadruge", Jelena Golubović NEOBUZDANO ZAPLAKALA!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Apsolutna neverica!

Baka Jelene Golubović, Caka, ušla je ove noći u "Zadrugu". To je bio samo mali deo iznenađenja za ovu zadrugarku, nako što je svoje najuže članove porodice ugledala u studiju u Šimanovcima. 

Čim je čula da je Veliki šef odobrio ulazak njene bake Jelena se rasplakala, a kada je Caku ugledala na vratima - Zadruga, Golubovićka je bila presrećna.

Baki su se jako obradovale i Maca Diskrecija, ali i Saška Karan. Zatim se ona pozdravila i sa Lepim Mićom kome je dala savet da obrati pažnju na rečnik, jer mu je mnogo bezobrazan. Najstarija Golubovićka insistirala je da poljubi Mikija Đuričića, jer ima visoko mišljenje o njemu, iako se on često svađa sa Jelenom.

Kada je došao na red pozdrav sa novinarom Milanom Miloševićem, glumica i rediteljka savetovala je svoju baku da se ne pozdravi sa njim, međutim Caka je i njemu pružila ruku.

- Hoću ruku, ali mi obećaj - neću govoriti sve što znam, a ti nećeš biti više onakav! Daj baki reč! Daj baki reč, sada ću da te poljubim, ali daj baki reč! - rekla je Caka.

- Dalje je nastavila da se pozdravlja sa Lunom i Slobom, a ovom paru je savetovala da se čuvaju. Takođe je dodala i da je ljubav samo "kada srce igra". Došlo je i do manjih varnica između nje i Žiže, jer najstarija ukućanka nije u prvih mah želela da se pozdravi sa baka Cakom.

- Samo te jedno molim, Mića šta god da priča, ti ćuti! Molim te - dobila je Jelena isti savet od bake, kao nešto ranije u toku večeri, od svoje majke.

Dalje je Mića pitao kome je planirala da ostavi stan, došlo je i do novih svađa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
14 Beograd