Zadruga

UZNEMIRUJUĆE SAOPŠTENJE: Kritično stanje zadrugara i bolest - više nije mogao da izdrži! OPROSTIO SE NAS

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Ovim rečima se oprostio od publike,

Bivši zadrugar Milan Petković odlučio je da se povuče iz javnog života

On je objavio Instagram stori koji je mnoge uznemirio.

milan-petkovic
Foto: Srbija Danas
PRVA SLIKA NOVOPEČENE MAME IZ PORODILIŠTA Bojana blista - oči pune SREĆE! Ponosna tetka podelila sa svima

"NEKA OSTAVI NA MIRU I MENE I MOJU PORODICU! Rijaliti je ZAVRŠEN" Mišel za SD nakon Kristijanovog gostovanja

"UMRO JE OD IZLIVA KRVI NA MOZAK" Lepa Lukić neutešna zbog njegove SMRTI: "U šoku sam, zvala sam ga..."

Naime, Petković je pre nekog vremena imao zdravstveni problem, a sada je odlučio da se potpuno povuče iz javnog života, pa se tim povodom i obratio pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

milan-petkovic
Foto: Srbija Danas

⁃ Drugari, odlučio sam da ugasim svoj Instagram, TikTok, i socijalne mreže na neki period. Hvala vam svima na razumevanju, kome trebam znaće kako da me nađe. Ne osećam se baš najbolje i ne želim da imam kontakta sa Instagramom, Tikatokom i ostalim društvenim mrežama. A vama hvala što ste me uvek podržavali u svemu, pa i u mojim odlukama, te će i ova odluka biti podržana. Instagram će biti ugašen u narednih par sati - napisao je Milan na Instagram storiju koji je sve uznemirio.