fbpx
Skip to main content
Lazar Čolić Zola, Bora Santana, Marko Đedović i Miljana Kulić

ZOLINE OČI KRVAVE - NAPUŠTA ZADRUGU: Tuži Miksi! Izvadio PRAVI izveštaj o trudnoći! "Ubošće ga nožem"

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3
Haos.

Miljana Kulić sinoć je u rijalitiju "Zadruga 3" fizički nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu - udarila ga je u oko, a polomila mu je nos. Kažnjena je od strane Velikog šefa dvonedeljnim honorarom, a mladi di-džej je danas razočaran u svoju ljubav i rešio je da mora da promeni krevet gde će u narednom periodu spavati u Beloj kući.

On je ovog popodneva razgovarao sa Borom Santanom, Lepim Mićom i Markom Đedovićem ispričao na kratko da izađe iz "Zadruge" jer ima zakazan pregled kod lekara zbog povreda, a voditelj radio-emisije "Amnezija" je posumnjao u istinitost kompletne priče u vezi sa Miljaninom trudnoćom.

- Meni je sve to sumnjivo - ponovo je otvorio Bora staru priču.

Lazar Čolić Zola
Lazar Čolić Zola
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3

- Ma stvarno je bila trudna, evo ti rezultati - izvadio je Lazar papire iz džepa.

- Ma znam ja da je bila trudna, nego ne znam da li je s tobom - pecnuo je Santana.

- Svi datumi se poklapaju, sve je jasno - siguran je bio Čolić.

Nakon što su ga okupljeni nagovarali da prekine vezu sa Miljanom jer tu nema budućnosti za njega, Zola je rekao da menja krevet na kom spava.

- Tamo ću kod Vlade Tomovića... - rekao je mladi di-džej.

 

- Pametno je, ona ga je tukla na spavanju, da ga ubode nožem. Ovo ako oprostiš, ja ću da te bijem, pa nek mi skidaju honorar. Da te "fuljnem" flašom u glavu - dobacio je Đedović, a Bora je na to dodao: "Lako može da se desi!".

Na sve to, Čolić je ćutao, a potom istakao kako će zaratiti sa Miksi.

- Biće ozbiljnih rasprava za stolom. Imam ja argumenata kojim ću je napasti - izjavio je Zola, a Lepi Mića mu je rekao da treba da podigne i tužbu protiv Nišlijke, koja će, kako je podvukao, morati i Jovani Tomić Matori da plati za udarac u prethodnoj sezoni. On je to u načelu i prihvatio, a Bora i Đedović su ga savetovali da to u lajvu ustane i obrati se produkciji uz reči "hoću da pokrenem tužbu".

zadruga

- Trebalo bi da odem na kontrolu za tri dana. Zbog oka. Dobio sam terapiju već. Produkcijo, donesite mi... - ispričao je Zola uz podsećanje da je sinoć u jednom momentu povratio koliko ga je bolelo i koliko je gadno izgledalo.

- Pa da, tebi su oči krvave - zabrinuo se Bora.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd