Skip to main content
vanzemaljka

NEVEROVATNO ME UZBUDILO: Ovaj čovek tvrdi da je izgubio nevinost sa VANZEMALJKOM, čak imaju i decu!

Foto: Printscreen YouTube/ NowYouKnow
Niko osim njega ne veruje...

Dejvid Hagins (74) iz SAD-a nije običan starac. On ima životnu priču u koju gotovo niko osim njega ne veruje. Tvrdi da su ga nekoliko puta tokom života posetili vanzemaljci, prvi put kad je kao dete živeo na selu sa roditeljima, braćom i sestrama. Uprkos tome što nikad nije bio sam, niko osim njega nije video bića s druge planete.

- Niko od članova moje porodice nije video ono što sam ja tada video. Moj prvi susret s vanzemaljcima je bio kad sam imao 8 godina. Igrao sam se kraj stabla i odjednom čuo glas koji kaže: "Dejvide, iza tebe". Okrenuo sam se i video malog dlakavog lika s velikim očima. Išao je pravo prema meni.

Robot Flipi je bio najbolji radnik čitavih nedelju dana! A onda su ga otpustili zato što je SPOR!

Dejvid se tada uplašio i pobegao, ali čudna bića su nastavila da se pojavljuju. Kaže da je video nekoliko različitih vrsta vanzemaljaca. Neki od njih su pomalo ličili na insekte, a bilo je i sivih visokih ženki.

Vrhunac se dogodio kada je sa 17 godina navodno izgubio nevinost s jednom takvom ženkom koju je zvao Krescent. Dogodilo se to kada je jednog dana šetao šumom. Ugledao ju je, a ona je krenula prema njemu. Kaže da ga je to neverovatno uzbudilo.

Mladić odlučio da proba vodu iz KONZERVE STARE 60 GODINA - evo šta mu se dogodilo!

vanzemaljka
Foto: Printscreen YouTube/ NowYouKnow

Svoju "vezu" s Krescentom je nastavio i nakon što se preselio u Njujork. Posetila ga je i rekla mu da njihova beba umire. Svoju bebu je navodno i video i dodirnuo. To dete, navodno, nije bila jedino koju je imao s Krescentom.

Novi BIZARAN trend: Mladoženje umesto burmi sada ovo poklanjaju ženama! (VIDEO)

Sve svoje doživljaje sa stvorenjima s druge planete naslikao je, ali i ispričao svom ljudskom sinu Majklu, koji kaže da sve te priče nisu previše uticale na njegovo detinjstvo.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd