fbpx
Skip to main content
Jutjuber

Poznati Jutjuber priznao da je lažirao smrt svoje devojke - i KRST joj je napravio! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/ImJayStation
Sve za preglede.

Džejson Etije, Jutjuber čiji kanal "JayStation" prati 5,4 miliona ljudi, priznao je da je lažirao smrt svoje devojke Aleksije Marano. Etije je priznao da je izmislio da je Aleksija poginula u automobilskoj nesreći kako bi njih dvoje dobili više pretplatnika na zajedničkom kanalu.

TANJA SAVIĆ PROŠLA MUČAN PERIOD ZBOG MUŽA: iskreno o PAKLU DROGE u kom je bio, a priznala i NAJTUŽNIJE

TANJA SAVIĆ PROŠLA MUČAN PERIOD ZBOG MUŽA: iskreno o PAKLU DROGE u kom je bio, a priznala i NAJTUŽNIJE

Sada ona, kaže, želi da mu uništi život. Jutjuber je, nakon što su hiljade njegovih gledalaca posumnjale u istinitost objave da mu je devojku usmrtio pijani vozač, najzad priznao da je sve bila izmišljotina i uklonio snimak u kojem priča kako je Aleksija mrtva. Juče je na Jutjub je postavio novi video u kojem priča ružne stvari o Aleksiji i prikazuje je kao ljubomornu devojku koja sad želi da ga uništi.

U svrhu obmane javnosti, Etije je čak napravio krst i obeležio mesto na koje je nosio cveće i sve snimao. Besni gledaoci njegovog Jutjub kanala brzo su zaključili da je sve izmišljotina i pozvali da se ukine kanal popularnog Jutjubera.

"Jutjube, kad ćete početi da uklanjate smeće poput "JayStationa" sa svoje platforme. Zarađuje na smrti slavnih i ismejava ih. Sad je lažirao smrt svoje devojke zbog klikova. Maknite ovog čoveka, s njim nešto nije u redu", bio je jedan od komentara, a nastao je i hashtag #banjaystation. 

 

Pročitajte i:

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd