fbpx
Skip to main content
Foto: Profimedia

NI GRAMA OČINSKE LJUBAVI: Tom Kruz nije video ćerkicu TRI GODINE (FOTO)

Foto: Profimedia
Nekim ljudima treba zabraniti roditeljstvo...

Tom Kruz već četiri godine nije u braku sa koleginicom Kejti Holms iz kojeg imaju zajedničku ćerku Suri. Zvezda hit filmova kao što su "Nemoguća misija", "Suvišni izveštaj" i "Džeri Megvajer" često je napadan u javnosti pre svega zbog svojih religijskih ubeđenja tj. sajentološke opredeljenosti, ali su nove optužbe su isplivale ovih dana.

Možete pogledati NEPREPOZNATLJIVE Kruzove slike PRE sajentologije i slave (OVDE)

Naime, nekoliko izvora bliskih Kruzu tvrdi da on već čitave tri godine nema nikakvu komunikaciju sa svojom ćerkom, koja sada ima 10 godina. 

 

My sweetie 

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Strani mediji prenose da je Kejti Holms udaljila malu Suri od Toma upravo zbog pomenute sajentologije i da ne želi da glumac negativno utiče na devojčicinu i dalje nedovoljno formiranu svest.

Što se tiče predstavnika ove crkve, oni su izjavili da nemaju nikakav uvid u privatne živote svojih članova i da ih ovakve teme ne interesuju. Posebno je zanimljivo što je i sama Kejti bila pobornik sajentološke veroispovesti za vreme braka sa Tomom, ali se posle razvoda vratila na katoličanstvo.

Kruzu je inače brak sa Kejti Holms bio treći po redu i sva tri su bila sa poznatim glumicama. Prva dva sa Mimi Rodžers i Nikol Kidman. Holmsova za sada ima samo ovaj jedan iza sebe.

NI NA KRAJ PAMETI: Lejdi Gaga U VEZI sa 31 GODINU STARIJOM glumačkom ikonom (FOTO)

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd