fbpx
Skip to main content
Dragan Bjelogrlić

SAD MOŽE DA POČIVA U MIRU: Bjelogrlić rešio NAJVEĆU MUKU koju je Manda imao za života!

Foto: MN Press
To je pravi kum.

Saznanje o kreditnom paklu kroz koji je prolazio poznati glumac Milorad Mandić Manda sa porodicom izazvalo je revolt i gorčinu čitave javnosti, ali brigu da pomogne porodici svog kuma i bliskog prijatelja preuzeo je na sebe naš takođe veliki glumac Dragan Bjelogrlić. Upravo je on pokrio Mandin kredit od oko 86.000 evra, piše "Srpski telegraf".

JOŠ UVEK NE VERUJU DA GA NEMA: Glumci u suzama, ne mogu da prebole Mandu!

- Bjela je dokazao da je pravi drug, kum i prijatelj. Od trenutka Mandine smrti, preko sahrane i svega što je usledilo pokazao je koliko je veliki čovek! Nije časio ni časa, a bez velike pompe, i daleko od očiju javnosti, ne želeći da sebi pridaje na važnosti, skinuo je veliku brigu i teret porodici koja je i dalje neutešna zbog odlaska njihovog najbližeg - ispričao je izvor blizak Bjelogrliću.

Manda
Foto: Srbija Danas

Isti sagovornik otkrio je da se na Bjelino insistiranje da se problem reši, prijatelji udružili, a da je glumac najzaslužniji za okupljanje donatora i isplaćivanje duga.

SIN DRAGAN: Nemam snage da snimam bez mog Milašina!

Manda je bio jedan od 22.000 građana koji su iste muke mučili zbog kredita u švajcarcima, jer je glavnica i njegovog duga, od početnih 79.000 evra, ubrzo dosegla velikih 86.000 evra. Koliko težak teret nose ljudi sa istim problemima najbolje dokazuje saznanje da se krediti ovog tipa otplaćuju po 20-30 godina, a da za to vreme dužnici isplate i po sedam stanova.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd