Skip to main content
Dragana Mirković plače u Pinkovim zvezdama

SAMO JE ODJEDNOM POČELA DA PLAČE: Takmičar PZ-a žestoko UZDRMAO Draganu Mirković! (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen/Pinkove zvezde
Suze su same počele da kaplju...

Ivan Nika, deseti takmičar večeras u "Pinkovim zvezdama", predstavio se pesmom Šabana Šaulića "Bojana". On dolazi iz Smedereva i ima dvadeset i dve godine.  I ovoga puta samo Aleksandra Radović nije dala svoj glas. Pošto je ovo pesma kralja narodne muzike, on je prvi dao svoj komentar.

Ivan Nika u Pinkovim zvezdama
Foto: TV Pink printscreen/Pinkove zvezde

– Ti si ovu pesmu otpevao kao ja. Samo je boja glasa drugačija. Ja bih te savetovao samo da više otvaraš usta – kazao je Šaban.

– Zaboravio si nešto da mu kažeš. Da probuši kašiku! Kakva je ovo diskriminacija žena? Prethodnoj takmičarki si zamerio kilograme, a njemu nećeš – oštra je bila Zorica.

– Muškarci i mogu da imaju malo. Žene moraju da budu krhke i nežne – branio je Šaban takmičara.

Druga pesma kojom se predstavio Ivan bila je "Raširi ruke majko stara". Pre nego što je počeo da peva, Dara Bubamara je skinula svoj sako, a Zorica je zamolila da se obuče da bi dečko mogao da peva, aludirajujući na njen veliki dekolte. Nakon toga, Bubamara se prekrila istim sakoom. Kada je Ivan završio sa interpretacijom, Dragana je bila u suzama.

– Emocije – rekla je Dragana nakon čega je publika započela dug aplauz – Volim ovu Zoričinu pesmu, a ti si to sjajno doneo i proradile su emocije.

– Kada sam videla Draganu i ja sam se rastužila. Dobro je otevao pesmu, pa sam se našalila da sam ja uticala na to da on ovako dobro otpeva ovu pesmu – kazala je Dara.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd