fbpx
Skip to main content
Skaj Vitli

Ima 620.000 pratilaca i svima je priznala - da me pitaju koliko je 8 puta 2, NE BIH ZNALA! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/sky.wheatly
Bar ne glumi da je pametna...

Iako je reč o veštini koju većina ljudi savladaju kad su deca, australijska influencerka Skaj Vitli priznala je da se u dobu od 26 godina bori sa osnovnom matematikom.

 

DRUGA ŽENA! Seka Aleksić je poželela promenu, pa je URADILA OVO! (VIDEO)

DRUGA ŽENA! Seka Aleksić je poželela promenu, pa je URADILA OVO! (VIDEO)

Instagram zvezda koju na toj društvenoj mreži prati više od 620 hiljada ljudi odgovarala je na pitanja fanova na Jutjubu - a jedan od njih pitao ju je nešto u vezi sa školom. Tokom 34-minutnog videa koji je naslovila "Pretpostavke o meni" otvoreno se osvrnula na svoje poteškoće s matematikom otkrivši kako ne bi mogla da kaže odgovor da je neko pita koliko je 8 puta 2.

Iako su mnogi ostali zatečeni njenim priznanjem, mnogi su je podržali za "iskreno priznanje".

Majka jednog deteta opisala je sebe kao osobu koja je mrzela školu i učenje. "I znate zašto sam je mrzela? Jer je nisam shvatala", rekla je na snimku. "Matematika mi je bila najgori predmet. Da me pitate koliko je 8 puta 2, ni to ne bih znala."

"Hvala ti na iskrenosti", pisali su fanovi bivše učesnice Velikog brata, u koji je ušla 2014. godine, a posle toga je izgradila lukrativnu karijeru kao influencerka. Ima 245 hiljada pretplatnika na Jutjubu i više od 620 hiljada na Instagramu, gde redovno objavljuje uvid u svoj život majke sinčića Foresta.

U martu je izazvala kontroverze kad je usred nestašice toalet papira u Australiji podelila fotografije u praznom supermarketu kako bi promovisala sponzorisani sadržaj.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
zora 's picture

zora

Nije jedina.

0 | 0

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd