fbpx
Skip to main content
Danijel Krejg i kraljica Engleske

KONAČNO otkriveno kako je došlo do čuvene scene sa kraljicom sa otvaranja Olimpijskih igara (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Olympic
Gospodine Bond...

Krojačica, garderoberka i osoba od poverenja kraljice Velike Britanije Elizabete II. Anđela Keli u novoj je knjizi otkrila da je trebalo "svega pet minuta" da se kraljicu nagovori da pristane na zamisao režisera Denija Bojla i tokom otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. Danijelu Krejgu, glumcu koji trenutno igra najpoznatijeg britanskog špijuna Džejmsa Bonda, kaže rečenicu "Dobro veče, gospodine Bond", piše Dejli Mejl.

OVO CVEĆE IMA POSEBNU SIMBOLIKU: Hrizanteme nosimo na GROBOVE najdražih, a evo i ZAŠTO!

OVO CVEĆE IMA POSEBNU SIMBOLIKU: Hrizanteme nosimo na GROBOVE najdražih, a evo i ZAŠTO!

Keli, koja kraljicu oblači 25 godina, rekla je da je to bio Elizabetin jedini zahtev prema Bojlu, režiseru ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

Podsećamo, kraljica se tokom ceremonije pojavila u kratkom filmu u kojem prvo u Bakingemskoj palati prima Bonda a zatim s njim helikopterom odlazi do stadiona Vembli u koji se "spušta padobranom", taman u trenutku kada treba da se rukuje sa tadašnjim predsednikom Međunarodnog olimpijskog odbora Žakom Rožeom.

Ideja o susretu kraljice i Bonda rodila se 2011. godine, a Keli je u knjizi otkrila kako se odvio sastanak kojem su prisustvovali kraljica, Bojl, kraljičin lični sekretar Edvard Jang i ona.

"Zamolila sam (Bojla) i Edvarda da mi daju pet minuta kako bih mogla da pitam kraljicu", rekla je. "Sećam se da je Bojl bio šokiran, šokiran time što ću odmah pitati kraljicu. Međutim, bilo smisla čekati - da je rekla "ne", to bi bilo to."

"Potrčala sam u njene odaje i kraljica je bila slobodna. Ideja ju je zabavila i odmah je prihvatila da se pojavi u snimku. Pitala sam je bi li htela da ima neku repliku. Bez oklevanja, odgovorila: 'Naravno da moram nešto da kažem. Na kraju krajeva, on dolazi da me spasi'. Pitala sam je da li bi htela da kaže, 'Dobro veče, Džejms" ili 'Dobro veče, gospodine Bond', a ona je odabrala ovo drugo, budući da je upoznata s filmovima o Bondu. Posle nekoliko minuta, vratila sam se u Edvardovu kancelariju i rekla Deniju srećne vesti. Mislim da je skoro pao sa stolice kada sam mu rekla da je kraljičin jedini uslov bio da može da izgovori tu legendarnu repliku", dodala je Keli.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd