fbpx
Skip to main content
tuš

Muškarac objavio svoj ZASTRAŠUJUĆI dnevni raspored: Vrlo strogo, ali TUŠIRANJE je sve najviše zbunilo!

Foto: Profimedia
Zašto ovo sebi radi?

Mark Sloan odlučio je da sa svetom podeli svoju vrlo strogu jutarnju rutinu. Ovaj muškarac, koji se bavi ljudskim resursima, ima zgusnut raspored unapred isplaniranih aktivnosti, koje počinju u pola šest ujutru, kada ustaje iz kreveta.

DRUGAČIJA: Kejti je MEDICINSKA MISTERIJA - lekari ne znaju od čega boluje, a NJENO LICE... (VIDEO)

Posle buđenja u 05:30, Mark se oblači i odlazi u teretanu u kojoj je već u 05:45, a sat vremena kasnije, u 06:45, pešači ka kući.

Umoran muškarac u teretani
Foto: Profimedia

U 7, kada stigne kući, počinje tuširanje i to vrlo vrućom vodom, koja se usred tuširanja menja u najhladniju, tokom preostalih 30 sekundi tuširanja.

U nastavku plana, predviđeno je da Mark skuva četiri jajeta, napravi smuti sa proteinima, potom dvadeset minuta uči strani jezik, a između 08:05 i 08:15 treba da popije litar vode, posle čega odlazi u kancelariju i nastavlja da postiže svoje dnevne ciljeve.

Osim što raspored deluje vrlo rigidno, najviše komentara izazvalo je i to što u njemu piše da se na pola tuširanja prebacuje na hladnu vodu, sa kojom se tušira još 30 sekundi, što bi značilo da se Mark tušira svega jedan minut, a da preostalih 19 koristi za sušenje. Mora da mu je peškir baš loš, komentarisali su mnogi na društvenim mrežama.

 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
8 Beograd